Un geamantan suspect a fost lăsat în apropiere de Palatul Administrativ din Ploiești. Au avut loc evacuări (UPDATE)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: FreePik
Sursa Foto: FreePik
Alertă, vineri, în centrul Ploieștiului, după ce polițiștii au fost sesizați că lângă Palatul Administrativ se află un bagaj suspect. 

UPDATE:

Bagajul suspect care a fost găsit în Ploiești conţinea haine şi diverse alte bunuri.

"În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că bagajul conţinea articole vestimentare şi alte bunuri. În continuare, se desfăşoară activităţi în vederea depistării proprietarului bagajului şi luării măsurilor legale în consecinţă", informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, susține Agerpres.

---- 

În apropiere de Palatul Administrativ din Ploiești a fost lăsat un geamantan care a alertat autoritățile.

„Astăzi, în jurul orei 09.30, polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un angajat al unei instituții din centrul municipiului, despre faptul că lângă instituție se află abandonat un bagaj suspect”, a anunțat IPJ Prahova.

„În baza sesizării, s-a format o echipă operativă complexă formată din polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și echipaje din cadrul Biroului Rutier, asigurând un perimetru de siguranță în zonă”, a completat sursa citată.

„La fața locului se află și specialiști ai Serviciului Român de Informații. La acest moment, toate persoanele din zonă au fost evacuate. În cauză, se efectuează verificări în vederea stabilirii conținutului bagajului suspect”, a afirmat IPJ Prahova, conform Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel