Un fotograf reușește să surprindă cu o dronă două obiecte „inexplicabile”, care zboară cu viteză mare / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
captură foto Youtube
captură foto Youtube
Tema existenței OZN-urilor face din nou furori în întreaga lume, după ce Guvernul  Statelor Unite, în special Pentagonul, a anunțat că lucrează la un raport detaliat despre obiectele ciudate observate în ultimii ani de pe nave și dispozitive militare.

Din acest motiv, fenomene precum cel surprins de un fotograf american trezesc și mai mult interes. 

După cum a raportat Gizmodo, fotograful James Cawley înregistra apusul soarelui în zona Moab, în ​​statul Utah, cu drona sa, modelul DJI Mavic 2 Pro.

În mod neașteptat, două obiecte se intersectează în videoclip. "Cea mai evidentă presupunere ar fi că erau insecte sau păsări. Am văzut multe zburând în acest fel, de-a lungul anilor. Ceea ce m-a determinat să pun la îndoială aceste obiecte a fost viteza. Au trecut razant prin cadru, iar când m-am întors să mă uit după ele în orizont, au strălucit ca metalul în bătaia Soarelui.", a spus Cawley.

Fotograful și-a distribuit videoclipul pe YouTube. Unii comentatori au spus că ar putea fi drone sau chiar gloanțe. 

"Nu am auzit nimic. A fost destul de liniște acolo, deoarece locul se află în părțile îndepărtate ale Moabului. Dacă ar fi fost gloanțe, ar fi trebuit să aud un răsunet prin roci. Dacă ar fi fost drone, cel mai probabil le-aș fi auzit bâzâind, din moment ce erau la mai puțin de 60 de metri de mine", a răspuns fotograful.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel