Data publicării:

Un fotbalist și-a abandonat mașina de 240.000 de euro în fața bazei de antrenament - foto

Autor: Andrei Itu | Categorie: Sport
WhatsApp
foto ilustrativ pexels
foto ilustrativ pexels
Fotbalistul Diafra Sakho și-a abandonat mașina de 240.000 de euro, în 2018, în fața bazei sportive a echipei engleze, West Ham United, după ce și-a anunțat transferul la Rennes.  

"D-abia și-o cumpărase și a lăsat-o acolo. Toată lumea se uita la ea când trecea pe acolo", a povestit o sursă din club pentru DailyMail, scrie SportBible.

Mai mult, Diafra Sakho a plecat ulterior și de la formația Rennes, transferându-se la Bursaspor, dar Lamborghini-ul a rămas tot în fața bazei Hammers' Rush Green a echipei West Ham.

În prezent, senegalezul Diafra Sakho evoluează la echipa AS Arta/Solar7, din Republica Djibouti. Însă, Sakho nu este singurul fotbalist care și-a abandonat mașina în momentul când s-a transferat la altă echipă. Jermaine Pennant a făcut un gest asemănător când a părăsit Real Zaragoza în anul 2010.

Foto

Vezi și Video viral cu Zlatan Ibrahimovic. S-a inspirat de la Jackie Chan

Citește și Iarmolenko le-a mulțumit suporterilor și clubului West Ham United

Atacantul internaţional ucrainean Andrei Iarmolenko, care a înscris duminică un gol pentru West Ham United, în primul său meci după debutul invaziei ruse în ţara sa, a ţinut să le mulţumească suporterilor, coechipierilor şi poporului britanic pentru susţinere, într-o declaraţie pentru postul Sky Sports, citat de AFP.

Rezervă la începutul meciului, Iarmolenko a intrat pe teren în minutul 52 în locul lui Michail Antonio, în timp ce scorul era 0-0 cu Aston Villa, în meciul din etapa a 29-a din Premier League, şi a deschis scorul în min. 70. West Ham s-a impus cu scorul de 2-1.

"A fost un moment foarte emoţionant pentru mine din cauza situaţiei din ţară. Este foarte dificil să mă gândesc la fotbal pentru că în fiecare zi armata rusă ucide ucraineni", a povestit jucătorul după meci.

După golul înscris, el a îngenuncheat, cu braţele ridicate spre cer, înainte de a izbucni în lacrimi.

"Sincer, nu ştiu ce să spun. Vreau să le mulţumesc coechipierilor mei care m-au susţinut tot timpul, tuturor jucătorilor, suporterilor echipei West Ham, care m-au susţinut pe mine şi poporul ucrainean, precum şi poporului britanic. Mulţumesc", a spus el.

Iarmolenko nu a mai jucat cu West Ham de la jumătatea lunii ianuarie şi a fost ţinut pe banca de rezerve de către antrenorul David Moyes şi la precedentele două meciuri, cu Wolverhampton şi Liverpool.

Citește și Ashleigh Barty, numărul 1 mondial WTA, se retrage din tenis la doar 25 de ani

Australianca Ashleigh Barty a făcut anunţul pe reţelele de socializare, menționând că pleacă „pentru îndeplinirea altor vise”, scrie FoxSports.

„Sunt atât de fericită şi sunt atât de pregătită. În momentul de faţă în inima mea, pentru mine ca persoană, asta este corect”, a spus ea într-un clip.

„Nu eram sigură cum să vă împărtăşesc această veste, aşa că am rugat-o pe buna mea prietenă Casey Dellacqua să mă ajute”, a spus Ashleigh Barty miercuri.

„Sunt atât de recunoscătoare pentru tot ce mi-a dat acest sport şi mă simt mândră şi împlinită. Mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut pe parcurs, voi fi mereu recunoscătoare pentru amintirile pe care le-am creat împreună”, a mai spus Barty. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel