Urmărește emisiunea live
Un fotbalist a murit după ce s-a aruncat de pe o stâncă. Soția sa filma săritura - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un fotbalist a murit după ce s-a aruncat de pe o stâncă. Soția sa filma săritura / Foto: Captură video Youtube
Un fotbalist a murit după ce s-a aruncat de pe o stâncă. Soția sa filma săritura / Foto: Captură video Youtube
Un fotbalist a murit după ce a sărit de pe o stâncă.

Turistul olandez, care a murit tragic în timp ce încerca să facă o cascadorie îndrăzneață pe stâncă în fața soției sale îngrozite și a celor doi copii, a fost identificat drept fostul fotbalist marocan Mourad Lamrabatte, în vârstă de 31 de ani, care a jucat la SBV Vitesse, scrie Gulf Today.

Bărbatul, după cum a relatat presa locală, a încercat să sară de pe o stâncă înaltă din Mallorca, Spania, dar nu a reușit să treacă pe lângă stâncile de sub el în timp ce făcea o scufundare de 30 de metri, lângă o stațiune de vacanță, joia trecută.

Saltul bărbatului a fost filmat de soția sa. În timpul săriturii, Lamrabatte a scos un țipăt puternic, dar nu a avut suficientă forță pentru a trece de stâncile de dedesubt. Se pare că soția fotbalistului filma momentul în ideea de a urca video-ul ulterior pe rețelele sociale, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. Cu toate acestea, cumva, clipul a ”scăpat” pe internet.

VEZI ȘI: Tragedie în fotbal. Jucător găsit asfixiat în maşină

SBV Vitesse: Le dorim familiei și prietenilor multă putere și mângâiere

Pe filmare se pot auzi țipetele sfâșietoare ale soției sale, căreia nu i-a venit să creadă ce s-a întâmplat, „O, Doamne”, spune femeia. Din păcate, soțul ei nu a mai putu fi salvat.

Trupul neînsuflețit a fost scos de scafandri și, după autopsie, a reieșit că fostul fotbalist a murit înecat, nu din cauza impactului. Este posibil ca acesta să își fi pierdut cunoștința și să nu mai fi fost capabil să se salveze. Internauții au reacționat la videoclip, iar mulți sportivi și-au exprimat tristețea pentru moartea lui Mourad, potrivit ziarului olandez „De Telegraaf”.

Clubul olandez Vitesse, în rândurile căruia a mai jucat anterior, a publicat, prin intermediul contului său oficial de pe Twitter, că a primit această veste șocantă cu mare regret și a oferit condoleanțe familiei jucătorului.

„Le dorim familiei și prietenilor multă putere și mângâiere”, a scris clubul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel