Un fost deputat ALDE şi fostul ambasador din Finlanda s-au înscris în PMP
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Eugen Tomac, PMP
Eugen Tomac, PMP
Deputatul Ion Cupă, care a fost la ALDE, şi fostul ambasador al României în Finlanda, Cătălin Avramescu, s-au înscris în PMP. Anunţul a fost făcut de liderul partidului, Eugen Tomac. 

„Vreau să îi mulțumesc colegului care s-a alăturat, începând de astăzi, partidului, domnul deputat Ion Cupă. Începând de astăzi e membru PMP și mă bucură că un om harnic, de dreapta, vine să întărească echipa noastră de la Camera Deputaților și sunt convins că mesajul pe care îl va transmite astăzi către membrii Colegiului va fi bine înțeles de către toți membrii noștri", a spus liderul PMP, Eugen Tomac, vineri, în cadrul Colegiului Național al partidului, conform Mediafax. 

Fostul ambasador din Finlanda, în PMP 

Totodată, și Cătălin Avramescu, fost ambasador al României și Finlanda și Estonia și fost consilier de stat la Cancelaria președintelui Traian Băsescu, s-a alăturat formațiunii condusă de Eugen Tomac.

„Mulțumesc și profesorului Cătălin Avramescu, de astăzi, membru al PMP. Mă bucur că s-a alăturat echipei noastre, sunt convins că experiența domniei sale, exigența și dorința de a pune acolo unde este locul acest bloc roșu care este PSD în viața politică românească este un obiectiv care merită susținut în continuare", a adăugat Eugen Tomac.

Ion Cupă a fost exclus din ALDE, în luna septembrie, după ce acesta a acceptat propunerea fostului premier Vioricăi Dăncilă de a prelua portofoliul de la Ministerul Energiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel