Un ecran video uriaș a căzut pe interpreții unei trupe, în timpul unui concert în Hong Kong
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
FOTO: Pexels
FOTO: Pexels
Doi dansatori au fost răniți la un concert Cantopop din Hong Kong, după ce un ecran video masiv, suspendat deasupra scenei, a căzut peste interpreți. 

Concertul de joi, al trupei de băieți Cantopop Mirror, a fost al patrulea dintr-o serie de 12 concerte programate de trupă, susținute la Hong Kong Coliseum.

Clipuri video difuzate pe rețelele sociale i-au arătat pe membrii Mirror Anson Lo și Edan Lui cântând cu mai mulți dansatori pe scenă, când unul dintre cele câteva ecrane LED suspendate deasupra scenei s-a prăbușit.

Ecranul care cădea a părut să lovească direct un dansator, înainte de a se răsturna peste altul, în timp ce publicul era înțepenit de groază, potrivit The Guardian.

Restul interpreților de pe scenă s-au grăbit să-i ajute pe cei loviți de ecran, au arătat videoclipuri.

Poliția a spus că a primit un raport la ora 22:36 despre incident și că doi dansatori au fost trimiși la Spitalul Queen Elizabeth în stare conștientă.

Presa locală a relatat că spitalul a transmis că unul dintre dansatori se afla într-o „stare gravă”, în timp ce celălalt era stabil.

În afară de cei doi interpreți care au fost răniți pe scenă, alte trei femei din public au fost raportate ca fiind rănite, a spus poliția. Una dintre ele s-a simțit rău și a fost transportată la același spital, în stare de conștiență, în timp ce alți doi erau în stare de șoc, dar nu au necesitat îngrijiri medicale.

În urma incidentului, concertul a fost oprit și membrii publicului au fost rugați să părăsească locația.

Marți, unul dintre membrii Mirror, Frankie Lui, a părut că și-a pierdut picioarele și a căzut de pe marginea scenei în timp ce ținea un discurs, potrivit clipurilor de pe rețelele de socializare.

O petiție online despre problemele de siguranță ale concertelor Mirror a fost lansată în aceeași noapte și de atunci a strâns peste 13.000 de semnături de la fani. Petiția a cerut organizatorilor să asigure siguranța pentru Mirror și dansatori și să se abțină de la utilizarea mecanismelor inutile de scenă sau a platformelor înălțate.

Viu, compania care a creat și gestionează în prezent trupa, nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii trimise prin e-mail, de către The Guardian.

Mirror, un grup de 12 membri, care a crescut vertiginos în popularitate în Hong Kong, a fost creditat cu renașterea stilului Cantopop și a adunat zeci de mii de fani în oraș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel