Un dispozitiv pentru săruturi la distanţă a fost brevetat în China
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video
captură video
Dispozitivul, prezentat ca fiind o modalitate de a permite cuplurilor aflate la distanță să aibă parte de o intimitate fizică „reală”, face deja senzaţie printre utilizatorii chinezi de rețele sociale. Unii sunt intrigaţi, alţii şocaţi.

Persoana iubită nu e lângă tine şi vrei să-i trimiţi un sărut? Problema este ca şi rezolvată datorită unui instrument chinezesc cu „buze” din silicon, notează CNN

Echipat cu senzori de presiune şi dispozitive de acţionare, aparatul ar fi capabil să imite un sărut real prin reproducerea presiunii, mișcării și temperaturii buzelor utilizatorului. Pe lângă mișcarea sărutului, acesta poate transmite și sunetul pe care îl face utilizatorul.

Cu toate acestea, în timp ce mulți utilizatori de social media au văzut o latură amuzantă a dispozitivului, alții l-au criticat ca fiind „vulgar” și „oribil”. Unii și-au exprimat îngrijorarea că minorii ar putea să-l cumpere și să-l folosească.

Pentru a trimite un sărut, utilizatorii trebuie să descarce o aplicaţie pentru telefonul mobil şi să conecteze dispozitivul la portul de încărcare al telefonului lor. După împerecherea cu partenerii lor în aplicaţie, cuplurile pot începe un apel video şi pot transmite replici ale pupicilor lor unul altuia. Potrivit publicației chineze de stat Global Times, invenția a fost patentată de Institutul vocațional de tehnologie mecatronică din Changzhou.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel