Data actualizării:
Data publicării:

Un deputat părăsește AUR și se alătură PNL. Virgil Popescu: "Vom colabora foarte bine în interesul oamenilor" 

Autor: Dan Carp | Categorie: Politica
WhatsApp
sursa foto: Facebook/Virgil Popescu
sursa foto: Facebook/Virgil Popescu
PNL Mehedinți anunță intrarea în formațiune a deputatului Cornel Folescu. Alături de el se alătură și alți doi consilieri municipali.

Cornel Folescu a părăsit AUR și s-a alăturat filialei Mehedinți a Partidului Național Liberal, condusă de Virgil Popescu, fostul ministru al Economiei. Șeful PNL Mehedinți spune că filiala județeană este acum mai puternică, iar echipa liberală va lucra mai bine în interesul mehedințenilor. 

"Deputatul Folescu Cornel, alături de doi consilieri municipali, s-au alăturat astăzi echipei PNL Mehedinți. Organizația liberală Mehedinți are de acum patru din șase parlamentari, iar interesele mehedințenilor vor și mai bine reprezentate. Ce motive l-au determinat să ni se alăture? Așa cum a spus chiar domnul Folescu: NU există Alianța pentru Unirea Românilor, ci este o făcătură! Este Alianța pentru Dezbinarea Românilor, o chestiune mercantilă! Le-am urat bun venit în echipa liberală și am încredere că vom colabora foarte bine în interesul mehedințenilor. La acest eveniment i-am avut alături pe primarul Constantin Trușcă, deputatul Dumitru Mărculescu, primarul Lucian Coandă, subprefecta Cosmina Stanomir și alți colegi liberali," anunță Virgil Popescu. 

Cornel Folescu are 56 de ani și a fost viceprimar al municipiului Drobeta Turnu Severin. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel