Urmărește emisiunea live
Data actualizării:
Data publicării:

Un deputat AUR, în comă la terapie intensivă. Lucian Feodorov a suferit un infarct

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Un deputat AUR, în comă la terapie intensivă. Lucian Feodorov a suferit un infarct / Sursa: Pexels
Un deputat AUR, în comă la terapie intensivă. Lucian Feodorov a suferit un infarct / Sursa: Pexels
Deputatul botoșănean al AUR, Lucian Feodorov, se află în stare gravă la spital, după ce a suferit un infarct.

'Membrii Organizației Județene AUR Botoșani sunt alături de domnul deputat Lucian Feodorov. În acest moment, Lucian Feodorov este in comă, ca urmare a unui infarct. Cel mai bun medic de la terapie intensivă se ocupa de sănătatea dumnealui. Primele 48 de ore sunt vitale. Să ne rugăm cu toții pentru sănătatea colegului nostru', a transmis partidul AUR, filiala Botoșani.

De asemenea, și George Simion a transmis un mesaj, pe pagina sa de Facebook: 'Rugăciunile noastre să le îndreptăm către Dumnezeu pentru Seniorul nostru, deputatul Lucian Feodorov, care în aceste momente este la terapie intensivă!', a scris Simion.

Deputatul Lucian Feodorov ar fi suferit un infarct în timp ce se afla în tren, în drum spre casă, la Botoşani. Ceilalți călători au sunat imediat la 112, astfel că trenul a fost oprit. Lucian Feodorov a fost transportat la spitalul din Ploieşti şi se află internat pe Secţia de Terapie Intensivă, conform România TV.

Citește și: Ioan-Aurel Pop nu va candida la președinția României din partea AUR: Singura politică pe care o fac este aceea a Academiei Române

 

Ioan-Aurel Pop, președintele Academiei Române, a negat o posibilă candidatură la președinția României din partea partidului AUR, după ce George Simion și Claudiu Târziu l-au nominalizat ca posibil candidat. 

'Dragi Prieteni,

Mi-am propus, din mai multe motive, să intervin cât mai rar pe Facebook și în mijloacele de difuzare în masă în general. Dar, în urma unor menționări din ultimul timp ale numelui meu, legate de scena politică, trebuie să precizez din nou că singura politică pe care o fac este aceea a Academiei Române și singura mea preocupare publică este menținerea acestei venerabile instituții la nivelul stabilit de fondatori și de înaintași, întru promovarea valorilor intelectuale autentice, a cercetării științifice și creației culturale la standardele cele mai înalte.', a scris Ioan-Aurel Pop, pe contul său de Facebook.

Citește și: Tomac spune că AUR ar fi beneficiat de finanțări dubioase. Îl acuză pe Simion de legături cu Plahotniuc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel