Data publicării:

Un delegat ucrainean a lovit un oficial rus cu pumnul la o întâlnire a ţărilor din jurul Mării Negre, de la Ankara - video

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Captură video Facebook Oleksandr Marikovski
Captură video Facebook Oleksandr Marikovski
Un delegat ucrainean a fost înregistrat în timp ce lovea cu pumnul un oficial rus la o întâlnire între ţările de la Marea Neagră, care a avut loc în Turcia. 

Oleksandr Marikovski, delegat ucrainean, l-a lovit pe unul dintre oficialii ruşi care a smuls un steag ucrainean în timpul unui interviu. Marikovski l-a lovit pe oficialul rus cu pumnul şi a recuperat steagul. 

Incidentul a avut loc în holul clădirii Parlamentului din Ankara, acolo unde Organizaţia Cooperării Economice la Marea Neagră organizase o întâlnire, scrie Al Jazeera. 

Tot vineri, mai mulţi delegaţi ucraineni s-au luat la ceartă cu ofiţerii de securitate care au încercat să îi îndepărteze după ce au organizat un protest ad-hoc, aceştia făcând zgomot şi ţinând ridicate steaguri ucrainene lângă un delegat al Rusiei. 

"Condamn acest timp de comportament care întrerupe mediul paşnic pe care Turcia încearcă să îl stabilească", a declarat Mustafa Sentop, şeful Parlamentului turc. 

În timpul întâlnirii de la Ankara, desfăşurată între 13 ţări, dronele ruseşti au continuat să atace capitala Ucrainei, Kiev. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Al Jazeera English (@aljazeeraenglish)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel