Un cunoscut actor de la Hollywood a murit pe platoul de filmare
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un cunoscut actor de la Hollywood a murit pe platoul de filmare / Foto: Pixabay
Un cunoscut actor de la Hollywood a murit pe platoul de filmare / Foto: Pixabay
Un cunoscut actor de la Hollywood a murit chiar pe platoul de filmare.

Actorul Jay Pickett a murit în urma unui infarct suferit chiar pe platoul de filmare, la vârsta de 60 de ani, scrie USA Today. El filma o scenă pentru cel mai nou film, „Treasure Valley”, în care este și actor și scenarist dar și producător. Actorul este renumit pentru rolurile sale din seriale de genul soap-opera dar și filme Western. Ironia face că scenele filmate acum pentru filmul western la care lucra se desfășurau chiar în satul său natal. El ar fi murit în timp ce era pe un cal și aștepta să filmeze o scenă.

Actorul și producătorul Jim Heffel a scris pe pagina sa de Facebook: “Am pierdut un prieten bun, iar lumea a pierdut o persoană extraordinară. Jay Pickett a hotărât să plece călărind înspre Ceruri. Jay a murit ȋn timp ce se afla călare pentru filmul Treasure Valley ȋn Idaho. Așa cum face un cowboy adevărat!”

De-a lungul carierei sale, Jay Pickett a mai avut apariții și ȋn alte seriale celebre precum „Desperate Housewives”, „Dexter” sau „NCIS: Los Angeles”. Ȋn acest ultim film, el juca rolul unui cowboy care își căuta fiica de mult pierdută.

"Inimile noastre sunt rupte"

"Mulți dintre voi ați auzit deja de tragedia care s-a întâmplat acum două zile. Jay Pickett, omul nostru principal, scriitorul, producătorul și creatorul acestui film a murit brusc în timp ce ne pregăteam să filmăm o scenă. Nu există nicio explicație oficială pentru cauza morții sale, dar se pare că a fost un atac de cord. Toți cei prezenți au încercat cât de mult au putut să-l țină în viață. Inimile noastre sunt rupte și ne întristăm pentru familia sa, care este atât de devastată de această tragedie șocantă.

După cum știm mulți dintre noi, Jay a fost un om incredibil. Era bun, dulce și generos. A fost unul dintre cei mai buni actori cu care am lucrat vreodată și a fost o onoare să colaborez cu el. Toți cei care l-au întâlnit, chiar și pentru cel mai scurt moment, i-au putut simți căldura, spiritul minunat. Este dificil să găsești cuvintele chiar acum pentru a spune mai multe. Prietenii săi cei mai apropiați au spus că a fost foarte fericit făcând Treasure Valley și speranța mea este că a fost cu adevărat. Făcea ceea ce-i plăcea: actorie, călărit pe cai, făcând filme. Și era magnific.", se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook „Treasure Valley”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel