Data publicării:

Un criminal în serie ar putea fi eliberat în curând, deşi a fost condamnat pe viaţă. A ucis cel puțin șapte oameni, după ce s-a împrietenit cu ei

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un criminal în serie ar putea fi eliberat în curând, deşi a fost condamnat pe viaţă.

Un criminal în serie din România ar putea fi eliberat în curând din închisoare, deși a fost condamnat la detenție pe viaţă. Potrivit Antena 3 CNN, judecătorii i-au înlocuit pedeapsa de închisoare pe viață cu o sentință de 25 de ani de pușcărie. Este vorba despre Iulian Ţigănilă, un argeșean care ar fi ucis cel puțin șapte oameni.

VEZI ȘI: Lumea nu a uitat de „Vampirul din București”. Criminalul în serie român care a înfricoșat capitala României

Bărbatul își ademenea victimele după ce se împrietenea cu ele. Obișnuia să consume alcool împreună cu acestea, apoi le ucidea pentru a le fura bunurile, apartamentele sau mașinile. 

Deoarece în primă instanță magistrații au decis înlocuirea condamnării la închisoare pe viaţă cu cea la 25 de ani de puşcărie, bărbatul ar putea să iasă în curând din închisoare. Individul şi-a ispășit deja fracția necesară pentru a putea cere eliberarea condiționată din închisoare, iar dacă această decizie la contestație va rămâne neschimbată el va putea cere eliberarea sa înainte de termen. Decizia definitivă urmează să fie stabilită de către judecători.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel