Un copil în vârstă de 10 ani din Sălaj a murit electrocutat. Frații lui l-au găsit întins pe podea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Un copil în vârstă de 10 ani din județul Sălaj a murit electrocutat. 

Un copil în vârstă de 10 ani din Mirşid a decedat, vineri, după ce s-a electrocutat în locuinţă, în timp ce părinţii erau plecaţi de acasă.

„Poliţia a fost sesizată astăzi după-amiază, în jurul orei 15.30, prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că un copil s-ar fi electrocutat în locuinţă. Evenimentul a avut loc în comuna Mirşid. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului s-a stabilit că minorul se afla la acel moment în locuinţă, împreună cu fraţii lui. Tatăl copiilor era la serviciu, iar mama plecase în municipiul Zalău, pentru a rezolva ceva probleme personale. La un moment dat, acesta a fost găsit căzut pe podea de către unul dintre fraţi.", informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj, conform Agerpres.

Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru băiat și au constatat decesul,. În acest caz a fost informată şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sălaj. oamenii legii au întocmit un  dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru administrarea întregului probatoriu.

Reamintim că un băiat de 12 ani din Iași a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a electrocutat. Copilul ar fi urcat pe un vagon, iar acolo ar fi atins firele de înaltă tensiune. Din cauza șocului, băiatul a fost trântit la pământ. Incidentul s-a produs pe 22 aprilie. Minorul a fost găsit de un angajat CFR.

VEZI ȘI: Copil din Iași, în stare gravă la spital, după ce a urcat pe un vagon și s-a electrocutat. VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel