Un copil de un an a murit după ce tractorul în care se afla s-a răsturnat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Tragedie în județul Gorj. Un copil de doar un an a murit după ce tractorul în care se afla s-a răsturnat.

Un copil de un an a murit după ce tractorul în care se afla, împreună cu un alt copil şi un bărbat, s-a răsturnat pe un drum din Valea Motrului, transmite Agerpres.

"Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un bărbat de 30 de ani din comuna Corcova, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea pe DS Valea Motrului, un ansamblul de vehicule format dintr-un tractor neînmatriculat şi neînregistrat în circulaţie şi o semiremorcă confecţionată artizanal, s-a răsturnat în afara drumului. În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului tractorului, împreună cu cei doi pasageri minori, de 1 şi patru luni şi 8 ani, fiind transportaţi la spital, unde minorul de 1 ani şi patru luni a decedat.", precizează IPJ Gorj.

Conducătorul tractorului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel