Un copil de nici 2 ani, SFÂȘIAT de câinele familiei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un copil de nici 2 ani, SFÂȘIAT de câine / Foto: Pixabay
Un copil de nici 2 ani, SFÂȘIAT de câine / Foto: Pixabay
Un copil de nici doi ani a fost sfâșiat de un câine. 

Un copil de nici doi ani a fost sfâșiat de câinele familiei sale, după ce a fost lăsat în grija fraţilor mai mari. Tragicul incident a avut loc marți seară, în Brooklyn, SUA, scrie Daily Mail

Surse au declarat pentru New York Daily News că tatăl copilului l-a lăsat pe băiat cu cei doi frați mai mari, în vârstă de 11 și 9 ani, în apartamentul aflat la parter, şi a plecat la muncă. În momentul în care câinele a atacat copilul, frații săi au fost atât de speriați, încât au ieșit în stradă pentru a cere ajutorul unui trecător. Acesta a intrat imediat în casă și l-a scos pe micuț. 

Ofițerii de poliție care au ajuns la fața locului au descoperit că cel mic sângera abundent, după ce fusese muşcat de gât şi de umăr. Acesta a fost preluat imediat de o ambulanță, dar, din nefericire, a murit la spitalul Maimonides. Câinele rottweiler a fost transportat ulterior la un adăpost pentru animale. Fratele cel mare al victimei le-a povestit oamenilor legii că animalul l-a atacat anterior și pe el. În acest context, oamenii legii i-au interogat pe părinți pentru a stabili cine este responsabil de moartea copilului. În acest caz, a fost deschisă o anchetă.

Un copil de 3 ani a ajuns la spital după ce a fost mușcat de un câine în apa mării

Un copil în vârstă de trei ani aflat în mare, în zona Mamaia Nord, a fost muşcat, luni seară, de un câine. Se pare că patrupedul se afla și el în mare, alături de stăpânul său, moment în care l-a mușcat pe micuț. Copilul a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale, potrivit Realitatea.net. Poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari au fost sesizaţi prin apel 112 despre acest caz.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un minor, de trei ani, din judeţul Arad, muşcat în zona feţei de un câine rasa Akita Inu. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că minorul se afla în apa mării împreună cu tatăl său în momentul în care a fost muşcat de câinele care se afla tot în apă cu stăpânul său, de 53 de ani, din Bucureşti.”, a transmis IPJ Constanţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel