Un copil de 7 ani a fost găsit mort într-o comună din județul Botoșani
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Fotografie creată de Mumtahina Tanni, de la Pexels
Fotografie creată de Mumtahina Tanni, de la Pexels
Un copil de șapte ani a fost găsit fără suflare într-o comună din județul Botoșani. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de mama băiatului. 

Dramă într-o familie dintr-o comună din județul Botoșani. Copilul unei familii din localitatea Mlenăuți, în vârstă de șapte ani, a fost găsit fără suflare chiar de mama sa.

Socată de ceea ce a văzut în fața ochilor, femeia a sunat cadrele medicale din comună, iar o asistentă a ajuns la familia respectivă.

Din nefericire, cadrul medical nu a putut decât să constate decesul copilului. Asistenta medicală a fost cea care a sunat la 112 și a anunțat moartea copilului.

Băiețelul ar fi fost răcit și ar fi primit un tratament de la părinți, fără prescripție și fără însă a-l duce la un medic pentru a fi consultat, scrie stiri.botosani.ro.

Cauza exactă a morții urmează a fi stabilită de medicii legiști. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, fiind întocmit dosar pentru ucidere din culpă.

Sursă: stiri.botosani.ro

VEZI ȘI: Fetiță de 2 ani, găsită moartă în casă. Concluzia IPJ Harghita după necropsie

Moartea fetiţei de 2 ani, din localitatea Plăieşii de Jos, a fost neviolentă, iar vânătăile de pe corp nu au legătură cu decesul, a informat duminică IPJ Harghita, conform Agerpres. 

'În urma efectuării necropsiei, rezultatul a reliefat o moarte neviolentă, leziunile traumatice existente pe corpul victimei neavând legătură de cauzalitate cu decesul. În cauză a fost înregistrat un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Miercurea-Ciuc, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul fetiţei', se precizează în informarea IPJ Harghita.

Potrivit sursei citate, cercetările au arătat că sâmbătă, în jurul orei 10,00, minora s-ar fi culcat, iar părinţii, îngrijoraţi de faptul că fetiţa nu se mai trezeşte, au contactat Serviciul de Ambulanţă Harghita - Punctul de lucru Plăieşii de Jos. Echipajul sosit la faţa locului a constatat decesul fetei.

'Din primele cercetări, a rezultat faptul că părinții minorei, îngrijorați de faptul că aceasta nu se mai trezește, au contactat Serviciul Județean de Ambulanță Harghita – Punctul de lucru Plăieșii de Jos pentru solicitarea de asistență medicală de urgență. Personalul echipajului de ambulanță deplasat la fața locului a constatat decesul minorei, după care a sesizat Poliția cu privire la aspectele constatate', transmitea Poliția, sâmbătă.

Mama fetei ar fi spus că aceasta s-a născut cu probleme cardiace, dar care nu erau cunoscute de medicul de familie.

Citește continuarea articolului AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel