Un copil de 2 ani și-a împușcat părinții cu arma găsită pe noptieră
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Imagine de Marcus Trapp de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Marcus Trapp de la Pixabay
Un copil de doar doi ani și-a împușcat părinții cu o armă pe care a găsit-o pe noptiera lor. 

Miercuri dimineață, în statul Maine din SUA, un copil de doi ani și-a împușcat părinții cu arma pe care a găsit-o pe noptiera lor. 

Totul s-a întâmplat în locuința familiei din West Bath, statul Maine, cu puțin timp înainte de ora 8. 

Potrivit The Independent, copilul a găsit arma încărcată pe noptiera părinților săi și a tras. 

Tatăl său a fost rănit la cap, iar mama, împușcată în picior. Și copilul s-a rănit pentru că arma l-a lovit în față, din cauza reculului, când a apăsat pe trăgaci.

Cei trei au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale, iar acum se află în afara oricărui pericol.

Incidente similare

Bebeluș împușcat mortal de fratele său, în Houston

Un bebeluș a fost împușcat mortal de fratele său de trei ani, după ce copilul a pus mâna pe un pistol, într-un apartament din Houston, crede poliția americană.

Conform șefului adjunct al poliției metropolitane, Wendy Baimbridge, citat de The Guardian, pruncul a fost împușcat în abdomen. Alți adulți care se aflau în apartament au dus la spital băiețelul de opt luni, unde, din nefericire, a decedat. Totul s-a întâmplat la începutul lunii aprilie a.c.

Un copil de 5 ani a fost împușcat mortal de fratele său, în Mureș

Un incident similar a avut loc și în România. Un copil în vârstă de 5 ani a fost împușcat mortal de fratele său, cu arma unui angajat al Ocolului Silvic, lăsată nesupravegheată.

Din primele verificări, se pare că mai multe familii cu copii au ieșit la un picnic, printre care și un pădurar care avea asupra sa o armă de agrement (tir sportiv), cu aer comprimat, neletală. Acesta a lăsat arma nesupravegheată, iar un copil de 8 ani s-a jucat cu arma și a tras către un alt minor, de 5 ani, rănindu-l în zona toracelui, transmitea Mediafax în primele zile ale lunii mai a.c.

Evenimentul s-a produs la marginea unui păduri din apropierea localității Mădărași, județul Mureș, unde mai multe familii se aflau la picnic.

După incident, IPJ Mureș transmitea că polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 49 de ani, deținătorul legal al armei neletale cu aer comprimat, el fiind dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel