Data publicării:

Un clujean a intrat cu bolidul de lux direct într-un restaurant, în Băile Herculane. Șoferul a încurcat pedalele / video

Autor: DCNews Team | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: Freepik @@travelarium
FOTO: Freepik @@travelarium
Un clujean a intrat cu bolidul de lux într-un restaurant din Băile Herculane și s-a oprit direct în perete.

O mașină de lux cu număr de Cluj a intrat direct în restaurantul unui hotel din Băile Herculane și s-a oprit în zid, anunță Știri de Cluj. Din fericire la ora incidentului, în restaurant nu se afla nicio persoană. 

”Ieri, la ora 16.00, polițiști de la Poliția Stațiunii Băile Herculane au fost sesizați despre faptul că o persoană a intrat cu autoturismul în restaurantul unui hotel din localitate.

Din verificările efectuate s-a stabilit că în timp ce un bărbat de 48 de ani din județul Cluj se afla staționat cu autoturismul în parcarea privată a hotelului respectiv, din neglijență, ar fi accelerat autoturismul, moment în care a pătruns cu acesta pe ușa de acces în interiorul restaurantului, distrugând mai multe mese și scaune, precum și alte bunuri”, precizează Poliția, potrivit sursei menționate.

Pasagera, la un pas să fie rănită în incident

De asemenea, camera de supraveghere din parcare a surprins momentul în care mașina este accelerată, dar și cum, cu puțin timp înainte de incident, o femeie a coborât din mașină și încerca să ia ceva din autoturism. În momentul accelerării, femeia este dărâmată la pământ, fiind de puțin să intre cu capul într-un stâlp de susținere al pasarelei de la etajul superior al clădirii.

Youtube video image

”În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere din culpă, prejudiciul urmând a fi stabilit ulterior”, au mai transmis polițiștii.

Citește și: De ce scade numărul deceselor în accidente rutiere. Titi Aur sesizează un paradox: Din păcate, această situație dă senzația că suntem pe drumul bun / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel