Un caz șocant din România a îngrozit lumea iubitorilor de animale
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp

Un caz șocant a oripilat iubitorii de animale din România și nu numai. Persoane din întreaga lume au cerut informații despre cățel pentru a ajuta la adopția lui. Doi tineri au intrat în stare de șoc, miercuri dimineață, când au găsit un câine metiș de pechinez cu ochii scoși și atârnat cu un cablu de gard. Cruzimea cu care a fost chinuit a îngrozit iubitorii de animale. Un cometariu la imaginile postate este următorul: "Nu îmi vine să cred că există oameni așa se răi , fără un pic de inimă ......niște bestii criminale!".

Asociația pentru Protecția Animalelor Roby a publicat pe pagina de Facebook cazul de-a dreptul șocant. Cățelul, numit Stevie, a fost operat și tuns de medicii de la City Vet. El nu va mai vedea niciodată. Persoane din România și din întreaga lume au rămas șocate de cruzimea umană.

Iată o parte din comentarii:

"Vrem o poza cu gunoaiele alea ,asta in caz ca politia se va sinchisi sa-i gaseasca, pentru ca de pedepsit ma indoiesc ca vor fi pedepsiti";

"Romania e o tara de nimic, cum frate sa poti trai avand pe constiinta faptul ca o viata ar putea sa dispara pentru amuzamentul tau, cum sa ai atata prostie in tine sa faci asta, bietul catelusi, poate nu o sa supravietuiasca din cauza bestiilor de oameni";

"Doamne,...imi vine sa urlu,...nu pot sa cred ca suntem atat de nemernici,atat de lipsiti de suflet,..nu pot sa mai rezist,...e groaznic".

Iată și o parte din comentariile venite din afara României

Acestea sunt doar o parte din cele peste 200 de comentarii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel