Un "călător în timp" susține că orașul New York va fi bombardat
Data publicării:
Autor: Dana Mihai
WhatsApp
Un "călător în timp" susține că orașul New York va fi bombardat / Sursa: Pexels
Un "călător în timp" susține că orașul New York va fi bombardat / Sursa: Pexels
Un Tiktoker pretinde că a venit din anul 2102, în 2022 și susține că orașul New York va fi bombardat de un pilot al aviației chineze în anul 2049.

Utilizatorul TikTok - numit Matthew Smith, ca actorul din Doctor Who, și care are și numele de utilizator @pasttimetravel - susține că vizitează anul 2022, venind din anul 2102.

Printre alți autoproclamați călători în timp de pe aplicație, Matthew a făcut o serie de afirmații alarmante despre viitorul rasei umane, inclusiv recenta sa predicție a unui atentat cu bombă în New York.

Videoclipul prezintă o imagine a Statuii Libertății, înconjurată de o scenă incendiară care arată ca o lume post-apocaliptică, nu este atât de departe în viitor.

În videoclip, el susține:

"Iată dovada că sunt un călător în timp din anul 2104. Aceasta este o fotografie de la o persoană aflată într-un adăpost antiatomic din anul 2049. Fotografia arată cum New York-ul este bombardat cu două tone de trinitrotoluen (TNT) dintr-un avion chinezesc furat. Un membru al forțelor aeriene chineze a nesocotit ordinele și a furat un avion puternic și a bombardat New York-ul."

Videoclipul despre care a afirmat că "ar putea fi obligat să îl dea jos" a fost bombardat de necredincioșii care l-au catalogat drept "genul de capac" - cuvânt de argou folosit de rapperi care înseamnă minciună, potrivit DailyStar.

Comentariile utilizatorilor:

Un utilizator a spus: "Încearcă să sperie copiii."

Un al treilea a adăugat: "Dacă ai fi un adevărat călător în timp, nu ai posta TikTok."

Cu toate acestea, alții au insistat că ar putea fi adevărat, așa cum a spus un alt utilizator:

"Minciună sau nu, nu știm... Dar putem asculta, nu este imposibil. Uită-te la puștiul indian de pe YouTube, încerca să ne avertizeze despre COVID".

Un alt utilizator a adăugat: "Dacă este real, atunci la naiba, China a făcut New York-ul praf".

VEZI ȘI: Blestemul "copilului care plânge". Dacă ai acest tablou în casă, aruncă-l!

Tensiunile au crescut între SUA și China în legătură cu teritoriul Taiwanului.

În noiembrie, un avertisment dur a fost publicat în The Global Times, un ziar chinez care este considerat vocea conducerii Chinei, care avertiza că un atac asupra Taiwanului ar putea avea loc "în orice moment" și că trupele americane ar fi prima țintă.

În timp ce în ultimii 70 de ani a predominat o pace nesigură, site-ul de știri susține că invazia devine o "opțiune din ce în ce mai realistă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel