Un "călător în timp" din 2671 susține că 8.000 de oameni vor fi aleși pentru a salva omenirea. "Pământul este pe punctul de a fi distrus"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un "călător în timp" din 2671 susține că 8.000 de oameni vor fi aleși pentru a salva omenirea. "Pământul este pe punctul de a fi distrus" / Foto: Pixabay, de Stefan Keller
Un "călător în timp" din 2671 susține că 8.000 de oameni vor fi aleși pentru a salva omenirea. "Pământul este pe punctul de a fi distrus" / Foto: Pixabay, de Stefan Keller
Un bărbat care susține că este un "călător în timp" din 2671 spune că 8.000 de oameni vor fi aleși pentru a salva omenirea. 

Eno Alaric, un bărbat care spune că este un călător în timp din anul 2671, a susținut că 8.000 de oameni vor fi aleși să fie "salvatorii Pământului", deoarece planeta este "în pragul distrugerii", scrie The Sun.

TikTokerul Eno Alaric a câștigat peste 26.000 de urmăritori pe pe rețeaua de socializare pentru că a postat avertismente despre presupuse evenimente viitoare. El a lansat anterior avertismente despre planete gemene cu Pământul, vizitatori extratereștri și chiar portaluri care se deschid către alte dimensiuni. Dar acum, autoproclamatul călător în timp a susținut că 8.000 de oameni vor fi aleși pentru a salva planeta în doar două luni.

Avertismentul bărbatului

În videoclipul care a obținut peste 39.000 de aprecieri, utilizatorul TikTok a scris: "ATENȚIE! Sunt un călător în timp din 2671, 8.000 de oameni vor fi aleși pentru a fi salvatorii umanității. Lumea pe care o numiți acasă, Pământul, este în pragul distrugerii, din cauza unei specii extraterestre violente. Un alt extraterestru, cunoscut sub numele de "Campionul", va duce câțiva oameni pe o altă planetă locuibilă. Îi va alege pe cei mai buni oameni care îi vor ține pe toți în viață".

El a dezvăluit apoi că evenimentele sunt așteptate să aibă loc pe "23 martie 2323". Dar aceasta nu este prima dată când bărbatul îl menționează pe "Campionul" în avertismentele lui. Într-o postare din 30 decembrie 2022, Eno le-a spus celor 129.000 de adepți ai săi că extraterestrul a sosit pentru a "prelua Pământul înapoi"

Folosind o grafică dramatică în videoclip, el a spus: "Lumea se va sfârși în curând. O specie extraterestră foarte ostilă vine să ia înapoi Pământul, nu vom câștiga. Un alt extraterestru, a cărui lume a fost distrusă de ostili, ne va salva pe unii dintre noi".

Ce spun internauții



Cu toate acestea, internauții rămân împărțiți în ceea ce privește clipul, deoarece unii au acceptat avertismentele individului, iar alții au spus că este prea exagerat pentru a fi adevărat.

Un utilizator a spus: "Da, apare  de obicei cineva în fiecare an care spune că este un călător în timp, dar când nu se împlinește, ei dispar"

Un altul a adăugat: "Frate, încă face asta după câteva luni".

Un al treilea a comentat: "Niciuna dintre predicțiile lui nu s-a împlinit vreodată".

Dar unii utilizatori au continuat să creadă asta, iar un al patrulea a susținut: "Ne rugăm să nu se întâmple asta, pentru că singurul care știe este Dumnezeu".

"Cred că sunt aici acum, uită-te în jurul tău", a scris altul.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel