Un câine maidanez a stat în același loc timp de șapte ani. O demonstrează și imaginile de pe Google Maps
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Google Maps
foto: Google Maps
Un câine a fost văzut pe Google Maps în același loc, la șapte ani diferență.

Imaginile cu un câine maidanez au devenit virale după ce mai mulți internauți au descoperit pe Google Maps că patrupedul s-a aflat într-un singur loc timp de șapte ani. În timp ce explorau hărțile furnizate de Google, câțiva utilizatori au observat că un câine maidanez a locuit pe strada Matei Stoykov din Bulgaria timp de șapte ani. Prima fotografie a fost capturată în 2012, ilustrând câinele de nuanță nisipie în spatele unei mașini, în ceea ce parte a fi o parcare. Într-o altă fotografie din 2019, câinele poate fi văzut culcat pe o stradă pietruită, în aceeași zonă ca cea din prima poză.

Imaginile cu patrupedul au fost postate pe Reddit de către un utilizator, iar postarea a inițiat o mulțime de discuții pe această temă, scrie publicația Nine.

Mai mulți utilizatori au fost surprinși de această descoperire și au comentat: "Doamne, acest lucru este cu adevărat uimitor." Alții au încercat să găsească o explicație pentru aceste imagini, sugerând că este dificil să creadă că este același câine: "Cred că este puiul lui care a crescut."

Conform Neuter Network, în 2012, anul în care câinele a fost observat pentru prima dată, Bulgaria avea aproximativ 10.000 de câini maidanezi doar în capitala Sofia. În 2016, guvernul bulgar a anunțat că au fost capturați peste 22.186 de câini vagabonzi, conform datelor prezentate de Sofia Globe.

Google Maps a fost lansat în 2005 pentru a-i ajuta pe oameni să ajungă la destinația dorită mult la ușor. Platforma este folosită de peste un miliard de oameni din întreaga lume în fiecare lună. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel