Un câine a oprit traficul pentru a-și salva stăpâna, în Canada
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de LUM3N de la Pixabay
Imagine de LUM3N de la Pixabay
Un câine a sărit în fața mașinilor și a oprit traficul, în Canada, după ce stăpâna lui a suferit o criză și a leșinat pe stradă. 

O femeie a fost salvată de câinele ei însoțitor, Clover, în vârstă de un an și jumătate, după ce a suferit o criză și a leșinat pe stradă. Clover a sărit în fața mașinilor și a oprit traficul pentru a-și salva stăpâna, scrie Daily Mail

Pe 16 martie, femeia a ieșit la plimbare prin cartierul ei din Stittsville, Ottawa, împreună cu câinele ei însoţitor.

„Tot ce îmi amintesc este că m-am trezit în ambulanţă, eram foarte confuză, nu ştiam ce se întâmplase.” a declarat Haley pentru presa locală.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată că, după ce Haley a căzut la pământ, cățelușa ei, Clover a verificat-o îndeaproape, iar apoi și-a desfăcut lesa și a sărit în mijlocul șoselei. Cățelușa a încercat să oprească mașinile, inclusiv o camionetă.

Dryden Oatway a declarat că „a fost cu adevărat impresionant. Câinele mi-a blocat drumul. Stătea în mijlocul străzii făcând tot felul de mişcări pentru a mă opri. În tot timpul în care stătea pe stradă, avea ochii asupra lui Haley, nu se uita în altă parte decât la ea. Și-a păstrat distanța față de mine, dar s-a asigurat că stăpâna ei este în regulă, a fost uimitor.”

După ce a mai atras atenția unui trecător, Clover a fugit acasă pentru a alerta familia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel