Un câine a fost salvat din containerul unui vapor după ce a stat închis acolo mai bine de o săptămână, fără hrană și apă
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video
captură video
Animalul a fost salvat în ultimul moment după ce, în urmă cu o săptămână, se furișase în container și rămăsese captiv acolo.

O echipă a Gărzii de Coastă din Texas a desfășurat o misiune de salvare cu adevărat remarcabilă. În timpul operațiunii, au descoperit un câine blocat într-un container de transport maritim. Dinăuntru se auzea un lătrat disperat și insistent, semne clare ale suferinței animalului care, pe deasupra, zgâria încontinuu pereții cutiei pentru a încerca să se elibereze. În următoarele minute, cățelușa pe nume Connie a fost salvată și luată în grija unui ONG pentru o perioadă limitată de timp, scrie NBC Dallas.

Se pare că animalul era captiv în container de mai bine de o săptămână, fără hrană și fără apă.

Connie a fost imediat transportată la un adăpost de animale, unde a fost supusă unei examinări atente și tratată precum un copil răsfățat.

Containerul conținea vehicule vechi destinate piețelor străine. Connie a pătruns accidental în interior și nu  a mai putut să iasă. Acum, echipa de salvatori depune eforturi continue pentru a descoperi originea micuței patrupede și pentru a stabili dacă are un stăpân care o caută.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel