Un brad de 15 metri a căzut peste o mașină aflată în mers pe DN 1
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
captură video Digi24
captură video Digi24
Un brad s-a prăbușit în această dimineață peste o mașină aflată în mers, pe Drumul Națonal 1. 

Bradul s-a prăbușit peste mașina aflată în mers, pe DN 1, la ieșirea din Azuga. În urma evenimentului rutier, circulația a fost complet blocată. Conform datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova şi de Poliţia Prahova, în maşină se aflau patru persoane care au reuşit să iasă din autovehicul, scrie Agerpres. 

În urma prăbușirii bradului peste autoturismul aflat în mers, două persoane au fost rănite. 

Două persoane au fost rănite după ce un brad a căzut, duminică dimineaţă, pe un autoturism aflat în trafic pe DN 1, la km 135+800, la ieşire din Azuga. Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, în maşină se aflau patru persoane, care au reuşit să iasă singure din autovehicul.

Şoferiţa, în vârstă de 32 de ani, şi un pasager de 35 de ani vor fi transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri de specialitate, potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova. 

Arborele căzut are o lungime de 15 metri. În zonă se circulă dirijat la această oră. 

Val de tragedii provocate de copacii care au căzut peste mașini în mers, în România

La începutul lui februarie, un copil a murit și trei adulți au ajuns la spital, după ce un copac a căzut peste o mașină aflată în trafic, la intrarea în Reșița. Familia se întorcea de la ski, dar la intrarea în Reșița, o creangă uriașă dintr-un arbore prăbușit a străpuns mașina și a intrat prin partea din față, în direcția șoferului. La volan era tatăl, în vârstă de 43 de ani, iar pe locul din dreapta se afla tânărul de 14 ani. Copacul se afla în pădure la cel puțin zece metri distanță față de șosea. Vântul extrem de puternic l-a smuls din pământ și l-a doborât peste mașina în care se aflau cele patru persoane.

Tot în urmă cu trei săptămâni, un primar dintr-o localitate din județul Constanța a murit după ce un copac a căzut peste mașina pe care o conducea. Primarul comunei Albești din județul Constanța se îndrepta către Mangalia când, pe Drumul Național care leagă Constanța de Mangalia, în dreptul stațiunii Neptun, a pierdut controlul volanului. El a pătruns cu mașina pe liziera de pe marginea drumului și s-a oprit într-un copac. O creangă s-a desprins din copacul respectiv, a străpuns apoi mașina, dar și pe edilul care se afla la volan. În urmă acestui accident, primarul a murit pe loc.

Și nu doar copacii cad peste mașini în mers, ci și bolovanii! 

În octombrie 2022, un bărbat de 56 de ani a murit pe Defileul Jiului, după ce un bolovan s-a desprins de pe versant și a căzut direct pe mașina pe care o conducea. El se întorcea cu familia de la mănăstirea Prislop, unde vizitaseră mormântul lui Arsenie Boca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel