Un bătrân a leşinat la întâlnirea cu Dan Barna. Radu Herjeu, reacţie după amuzamentul afişat de un membru USR: Atât, oau!
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Radu Herjeu
Radu Herjeu
Radu Herjeu a reacţionat după ce un membru USR s-a amuzat de momentul în care un bătrân a leşinat la întâlnirea cu Dan Barna şi s-a întrebat ce ar fi spus lumea dacă bărbatul murea. 

"Acum am văzut și eu imaginile cu Barna și bătrânul cela leșinat. Și, ca să fiu în ton cu activitatea mea de azi din CNA unde am propus somații pentru două posturi TV care nu i-au respectat suspomenitului dreptul la imagine (legat de alte chestiuni), o să vă spun că, în afară de gestul deplasat de a-i da bătrânului pliantul electoral (care vine, cred eu, dintr-un tip de analfabetism social care-i îmoiedică pe oamenii noi să reacționeze normal și firesc în fața oamenilor obișnuiți și a problemelor acestora), Barna chiar n-a greșit. N-a râs, n-a răspuns la glumele stupide. Ba chiar ignoră tâmpenia scoasă de madam Armand.

În schimb, individul ăla pe care, înțeleg, în înțelepciunea lor recunoscută, fanii oamenilor-ambalaj l-au trimis (alături de suspomenita Clotilde) în Parlamentul European să-i reprezinte... Oau! Atât! Oau!

Asta îl preocupa pe el, ce ar fi spus lumea dacă omul acela murea în prezența lui Barna și cum i-ar fi afectat asta campania candidatului lui! Oau!", a scris Radu Herjeu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel