Un bărbat și-ar fi răpit, sechestrat, tuns și bătut fosta iubită, în județul Caraș-Severin
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de Diana Cibotari de la Pixabay
Imagine de Diana Cibotari de la Pixabay
Un bărbat din județul Caraș-Severin este acuzat că și-a răpit, sechestrat, tuns și bătut fosta iubită.

Un bărbat a fost reținut, duminică seară, pentru lipsire de libertate și loviri și alte violențe după ce și-ar fi răpit, sechestrat, tuns și bătut fosta iubită. 

Totul a început sâmbătă seară, când bărbatul ar fi luat-o cu forța pe fosta sa iubită, o femeie în vârstă de 27 de ani, din fața unei clădiri și ar fi urcat-o în autoturism. I-ar fi luat și telefonul mobil, pentru ca aceasta să nu poată cere ajutor. 

Bărbatul de 44 de ani ar fi dus-o apoi pe femeie în apartamentul său din Oțelu Roșu, județul Caraș-Severin. Acolo, tânăra s-ar fi ales cu hainele rupte și ar fi fost tunsă și lovită cu pumnii și picioare.

Duminică, după prânz, tânăra a reușit să își sune tatăl de pe un telefon găsit în locuința fostului iubit. Tatăl a ajuns de urgență la adresa indicată și a luat-o pe tânăra acasă, alertând între timp și poliția, transmite opiniatimisoarei.ro.

VEZI ȘI: Femeie din Caracal, de 31 de ani, răpită de fostul iubit de pe stradă

O femeie, în vârstă de 31 de ani, ar fi fost răpită, marți, 21 septembrie, de fostul concubin din zona Primăriei din comuna Dobrosloveni, județul Olt.

Din cercetări a reieșit faptul că o femeie de 31 de ani, din Caracal, în timp ce se afla în zona Primăriei din comuna Dobrosloveni, ar fi fost luată cu forța de fostul concubin, un bărbat de 31 de ani, și urcată într-o mașină gri, care ar fi plecat într-o direcție necunoscută.

La fața locului, s-au deplasat mai multe echipaje de polițiști, care au început căutarea mașinii.

În urma activităților desfășurate, bărbatul și femeia au fost depistați de o patrulă pe DN 6, între comunele Radomirești si Mihăești.

Bărbatul a fost imobilizat de polițiști și este dus la Poliția municipiului Caracal, pentru cercetări. (Știrea, AICI.)

VEZI ȘI: O femeie ținută captivă a scăpat după ce a lăsat bilețele în toaletele publice

O femeie din Pittsburgh, SUA, a fost salvată după ce a lăsat bilețele în baia unui magazin și a unui resort. Primul bilețel a fost găsit în toaleta unui magazin Walmart, de către angajați. Potrivit polițiștilor, angajații Walmart i-au contactat după ce au găsit biletul lipit de oglindă. Femeia a lăsat scris numele său și faptul că era ținută captivă și abuzată sexual. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel