Un bărbat și-a trimis sosia la examenul pentru permisul auto, după ce îl picase de 12 ori. Ce s-a întâmplat apoi
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 18 sep 2023, 21:43
WhatsApp
Un bărbat și-a trimis sosia la examenul pentru permisul auto, după ce îl picase de 12 ori. Ce s-a întâmplat apoi / Foto: Pixabay
Un bărbat și-a trimis sosia la examenul pentru permisul auto, după ce îl picase de 12 ori. Ce s-a întâmplat apoi / Foto: Pixabay
Află în articol ce a pățit un bărbat care și-a trimis sosia la examenul pentru permisul auto, după ce îl picase de 12 ori.

Un bărbat din Ghana, care locuiește în Belgia, s-a gândit să trimită o sosie în locul său la examenul pentru permisul auto, după ce el îl picase de 12 ori. Serge era supărat că nu își putea găsi un loc de muncă pentru că nu are permis de conducere, valabil și pentru Belgia, așa că s-a gândit că sosia ar fi o soluție bună să scape de bătăile de cap.

Bărbatul cunoscuse un emigrant de origine congoleză, pe nume Julien, care nu numai că semăna fizic cu el, dar și obținuse deja permisul de conducere belgian. Cei doi s-au înțeles ca Julien să susțină testul teoretic în locul lui Serge la Mons, în regiunea belgiană Valonia. Au ales acest loc pentru că potrivit informațiilor lor, acolo examinatorii ar fi mai îngăduitori decât cei din Flandra.

Cum au fost deconspirați

Nu au avut noroc. Examinatorul și-a dat rapid seama că ceva nu este în regulă, analizând poza din buletin și chipul sosiei. Cei doi au fost, astfel, deconspirați și s-au ales cu o plângere la poliție pentru fals, uz de fals și tentativă de fraudă.

Acum, bărbatul din Ghana riscă o pedeapsă de un an de închisoare cu suspendare. Julien ar putea fi obligat să facă două sute de ore de muncă în folosul comunității, scrie lalibre.be.

Serge nu a reușit să își mai ia examenul de conducere până acum, dar, potrivit avocatului său, are posibilitatea de a se angaja la o firmă de ambalare nu departe de casa lui și poate merge acolo cu trenul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?