Un bărbat și-a proiectat casa visurilor sale la vârsta de 84 de ani. Este triunghiulară și se vinde cu 760.000 de dolari. Cum arată - Video în articol
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un bărbat și-a proiectat casa visurilor sale la vârsta de 84 de ani. Este triunghiulară și se vinde cu 760.000 de dolari. Cum arată / Foto: Captură video WKBW TV
Un bărbat și-a proiectat casa visurilor sale la vârsta de 84 de ani. Este triunghiulară și se vinde cu 760.000 de dolari. Cum arată / Foto: Captură video WKBW TV
Un bărbat și-a proiectat casa de vis la vârsta de 84 de ani. O vinde acum pentru 760.000 de dolari.

Un artist din New York și-a făcut casa visurilor sale, iar acum o vinde. Ideea de a construi o casă triunghiulară fusese mereu în mintea lui Ben Perrone. Dar abia în 2018, când avea 84 de ani, a reușit să o transforme în realitate.

"Această casă era în imaginația mea cu ani în urmă. Când a apărut posibilitatea de a construi o casă nouă, am revenit la ideea uneia triunghiulare – triunghiul fiind cea mai puternică formă", a spus Perrone pentru Insider

Perrone, pasionat de artă



Perrone a crescut în Buffalo, după ce s-a mutat acolo din Pennsylvania când avea opt ani.

"Nu am fost un student bun, dar am intrat la universitate aici căutând ceva ce voiam să fac. După o perioadă în armată, mi-am găsit drumul către școala de artă și acesta a fost viitorul meu", a spus el.

Perrone și-a expus arta prin Europa prin anii 1960 și 1970. În anii 1980, s-a apucat de prelucrarea lemnului și s-a întors la școală pentru a studia artele grafice. Chiar și astăzi, Perrone încă creează, inclusiv sculpturi și picturi.

De-a lungul timpului Perrone a locuit în locuri diferite, inclusiv într-o casă alimentată cu energie solară și într-un depozit transformat în apartament.

După cinci ani de locuit în casa triunghiulară, Perrone o vinde pentru 760.000 de dolari

"Casa este frumoasă și îmi place să locuiesc aici, dar din cauza vârstei și a sănătății, vreau să mă retrag", a spus Perrone.

Casa de 2.000 de metri pătrați are un dormitor și trei băi, conform anunțului. Perrone a cumpărat terenul în octombrie 2018 pentru 38.000 de dolari, conform înregistrărilor de listare.

Casele din Buffalo au un preț mediu de listare de 165.000 de dolari, potrivit datelor de pr platforma imobiliară Realtor.com. În prezent, în zonă sunt de vânzare 430 de case unifamiliale, cu prețuri cuprinse între 29.900 de dolari și 1,59 milioane de dolari. Casa triunghiulară, cu prețul său de 760.000 de dolari, se află în intervalul de preț mediu.

Casa triunghiulară are un design în plan deschis

Casa este plină de obiecte de artă, inclusiv de cele create de Perrone. De-a lungul anilor, el a colecționat și o gamă largă de piese grecești, africane și mexicane, precum și unele lucrări de artă contemporană.

"Designul casei îmi oferă pereți mari pentru arta mea mare, iar numărul de ferestre ajută la iluminarea celor două etaje", a spus Perrone pentru sursa citată.

Dulapurile sunt acoperite cu foi reflectorizante pentru a crea iluzia unui spațiu mai mare, a spus Perrone

Costurile pentru utilități sunt mici, întrucât proprietatea este dotată cu panouri solare și pompe de căldură, conform anunțului. Un alt avantaj al casei este că are vedere la un mic parc, a spus Perrone.

Casă triunghiulară iese în evidență față de restul cartierului și, deși mulți oameni trec pe aici pentru a o vedea și pentru a o fotografia, de obicei oamenii respectă foarte mult intimitatea proprietarului, a mai spus Perrone. Bărbatul spune că esta gata să își facă bagajele și se mute cât mai curând posibil dacă reușește să găsească un cumpărător pentru locuința viselor sale.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel