Un BĂRBAT, prins la cerșit îmbrăcat în haine de MĂICUȚĂ. „Da nu-s măicuță, mamă, sunt în doliu". Cum îi păcălea pe bucureșteni
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Captură video: Pro TV
Captură video: Pro TV
O măicuță a fost legitimată de jandarmi în Piața Victoriei din Capitală, iar forțele de ordine au avut parte de o surpriză.

Presupusa măicuță a fost văzută în apropierea Guvernului, cerând bani trecătorilor, dar jandarmilor le-a atras atenția faptul că nu purta masca de protecție. A fost dusă la inspectorat și supusă unui interogatoriu sumar. Acolo polițiștii au descoperit că măicuța era de fapt bărbat. „Da nu-s măicuță, mamă, sunt în doliu... Așa îmi leg baticul în spate.", le-a spus bărbatul în timpul interogatoriului, sperând că nu va fi deconspirat, scrie ProTv.ro. Abia după mai multe întrebări insistente date de oamenii legii, acesta a recunoscut că este bărbat, dar a insistat că se îmbracă în măicuță pentru că este în doliu. Probabil nici trecătorii care îi ofereau bani nu și-au dat seama că măicuța este de fapt un bărbat deghizat.

„Astăzi, la stația de metrou Victoriei, un echipaj mixt poliție-jandarmerie a sesizat o persoană îmbrăcată în haine de măicuță, care nu purta mască de protecție și apela la mila publicului. Verificându-i identitatea, au constatat că, de fapt, este un bărbat, acesta recunoscând că cerșește des și că nu are nicio legătură cu niciun cult religios. A fost amendat cu 500 de lei pentru că nu purta mască de protecție și cu 100 de lei pentru cerșetorie” a transmis Jandarmeria București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel