Un bărbat părăsit de soție a tăiat anvelopele unei mașini crezând în mod greșit că e a amantului
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay
Un bărbat din Alba Iulia, părăsit de soție, a tăiat anvelopele unei mașini. El credea, în mod greșit, că autoturismul îi aparține amantului femeii. 

Bărbatul din Alba Iulia a fost plasat, după răzbunarea ratată, sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. El a tăiat anvelopele unui autoturism aflat în apropierea locuinței soției sale, despre care credea că îi aparține amantului. Mașina era însă a unei tinere din Cluj, în vârstă de 26 de ani, care a observat că are cauciucurile tăiate chiar în dimineața zilei de 1 decembrie. 

IPJ Alba a informat că, pe 6 decembrie, un bărbat în vârstă de 39 de ani din Alba Iulia a fost reținut pentru 24 de ore, bănuit fiind că ar fi distrus, pe 1 decembrie 2021, în jurul orei 05:30, anvelopele unui autoturism parcat pe o stradă din Alba Iulia.

Povestea din spatele incidentului

Bărbatul, despărțit de soție de mai mult timp, ar fi dorit să se împace. Aceasta nu era și dorința femeii, care a obținut în luna noiembrie a.c. un ordin de protecție pe o perioadă de șase luni pentru că soțul ar fi agresat-o, potrivit Adevărul.

Astfel, individul a fost obligat să păstreze o distanță minimă de 50 de metri față de femeie și de locuința acesteia și i s-a interzis orice contact cu ea, inclusiv cel telefonic.  

În dimineața Zilei Naționale, bărbatul a bănuit că soția se află cu amantul în locuință și, crezând că autoturismul cu pricina este al lui, a decis să se răzbune. Tânăra din județul Cluj, care nu avea nicio legătură cu această poveste, s-a trezit cu anvelopele de la mașină tăiate și a depus plângere la Poliție.

Alt Incident jenant de Ziua Națională: Un jandarm a căzut de pe cal în timp ce încerca să-l încalece

Un utilizator de pe Facebook a surprins niște imagini cu un jandarm care, după ce s-a chinuit să încalece un cal, a căzut de pe acesta. Ba mai mult, respectivul era să fie rănit de animal. Incidentul a avut loc în zona Piața presei Libere, în timp ce la Arcul de triumf avea loc parada de Ziua Națională a României. (Vezi imaginile și mai multe detalii despre acest subiect, AICI.)

CITEȘTE ȘI: Bărbatul care i-ar fi furat portofelul jurnalistei de la România TV a fost reținut

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV / Defilare cu tancuri şi militari de Ziua Naţională. Alfred Bulai, amintire din Armată: Atunci mi-am pus întrebarea dacă am avea şanse într-un conflict

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel