Un bărbat din Suceava a sunat la 112 și a spus că a fost bătut de soție cu o farfurie
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Fotografie creată de PhotoMIX Company, de la Pexels
Fotografie creată de PhotoMIX Company, de la Pexels
Un bărbat de 35 de ani din Suceava a sunat la numărul de urgență 112 și a sesizat faptul că soția sa l-a bătut cu o farfurie.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a apelat numărul unic de urgență 112, sâmbătă seară, și a sesizat faptul că soția sa l-a bătut. Totul s-a întâmplat în Dornești, județul Suceava, în casa în care locuiesc și cele două fiice minore ale cuplului. 

Potrivit ziardesuceava.ro, în seara de 11 septembrie a.c., soția bărbatului, în vârstă de 25 de ani, i-a reproșat acestuia că a consumat băuturi alcoolice peste măsură. Între ei a izbucnit un conflict verbal, iar tânăra ar fi luat o farfurie și l-ar fi lovit pe soțul ei. 

Polițiștii ajunși la fața locului au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie”.

Bărbatul de 35 de ani a refuzat emiterea unui ordin de protecție provizoriu față de soția sa. De asemenea, nu a dorit să fie dus la spital pentru îngrijiri medicale. 

CITEȘTE ȘI: Un bărbat din Rădăuți a fost luat la bătaie de soție pe motiv că bea și este infidel

Un alt sucevean a sunat la 112 și s-a plâns că e bătut de soție, după ce el ar fi lovit-o primul

În vara anului 2020, un bărbat de 52 de ani din comuna suceveană Satu Mare a sunat la 112 și s-a plâns operatorilor că este bătut de soție.

Vasile A., în vârstă de 52 de ani, a sunat la 112 într-o noapte de duminică spre luni și a anunțat că soția sa, Dorina A., în vârstă de 48 de ani, face scandal și îl agresează. 

La fața locului s-au deplasat oamenii legii care au constatat că, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții în contradictoriu, Vasile A. și-a jignit soția și a lovit-o cu palma în zona feței. Spre uimirea sa, soția a ripostat. 

Astfel, bărbatul a apelat la 112 și a cerut ajutorul polițiștilor. 

Femeia nu a suferit leziuni vizibile în urma incidentului. La audieri, a spus că nu dorește să fie emis un ordin de protecție provizoriu împotriva soțului său și nici plângere penală pentru săvârșirea vreunei infracțiuni, conform suceavalive.ro. (Știrea, AICI.)

CITEȘTE ȘI: O tânără care trebuia să stea în carantină și-a pus pe Facebook poze de la mare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel