Data publicării:

Un bărbat din Satu Mare a furat mașina unui taximetrist pentru că s-au certat la achitarea cursei. A intrat cu taxiul într-un bloc

Autor: Dan Carp | Categorie: Stiri
WhatsApp
Un bărbat din Satu Mare și-a pierdut viața după ce a furat mașina unui taximetrist și s-a izbit cu acesta de un bloc. 

Bărbatul care a decedat sâmbătă dimineaţă în accidentul rutier din Satu Mare furase maşina unui taximetrist, după ce au avut loc discuţii cu privire la achitarea unei curse, şi a intrat cu autoturismul într-un bloc, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

"Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că, pe fondul unor neînţelegeri privind achitarea serviciilor prestate, un bărbat de 28 de ani, din Mădăras, i-ar fi sustras autoturismul unui taximetrist de 47 de ani, din Satu Mare, intrând la scurt timp în coliziune cu un alt autovehicul şi cu peretele unui bloc de locuinţe. Din producerea impactului a rezultat decesul bărbatului de 28 de ani", precizează IPJ.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

La faţa locului s-au deplasat 12 cadre militare, cu o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor, fiind solicitat şi sprijinul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Satu Mare. 

Val de violențe în ultimele 24 de ore 

A fost un val de incidente în ultimele 24 de ore: a fost bătaie cu bâte la Cojasca, iar la Bacău mai mulți indivizi au atacat mașinile de poliție 

Poliţiştii au intervenit pentru aplanarea unui scandal între mai multe persoane, în comuna dâmboviţeană Cojasca, sat Iazu, iar şase persoane au ajuns la spital după ce s-au bătut cu bâte şi pietre, informează vineri IPJ Dâmboviţa.

Scandalul a pornit de la parcarea unei maşini pe o stradă îngustă.


"Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, pe strada Barbariei, sprijiniţi de luptătorii de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa, pentru aplanarea conflictului. Din primele verificări efectuate s-a stabilit că s-ar fi produs un conflict în care ar fi fost implicate treisprezece persoane, atât bărbaţi, cât şi femei, care s-ar fi agresat fizic şi care ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică. În urma agresiunii, şase persoane, cu vârste cuprinse între 24 şi 64 de ani, au suferit leziuni care ar fi fost produse prin lovirea cu obiecte contondente (pietre, bâte), fiind transportate la spital", precizează IPJ Dâmboviţa.

De asemenea, cinci persoane din localitatea Ştefan cel Mare din județul Bacău au fost reţinute de poliţişti după ce au aruncat cu pietre în autospecialele Poliţiei venite în zonă pentru a ridica un bărbat pe numele căruia era emis un mandat de arestare preventivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel