Un bărbat din Rădăuți a fost luat la bătaie de soție pe motiv că bea și este infidel
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Bărbat luat la bătaie de soție, în Rădăuți / Imagine de Sasin Tipchai de la Pixabay
Bărbat luat la bătaie de soție, în Rădăuți / Imagine de Sasin Tipchai de la Pixabay
Un bărbat din Rădăuți, luat la bătaie de soție pe motiv că bea și este infidel, a sunat la 112 pentru a reclama cele întâmplate. 

Un bărbat de 57 de ani, din Rădăuți, a sunat la 112 în seara zilei de sâmbătă pentru a-și reclama propria soție. Mai exact, bărbatul le-a spus polițiștilor că în momentul în care se afla pe o alee din spatele blocului soția sa a început să-l lovească, scrie Monitorul de Suceava

Venit de circa două săptămâni din străinătate, unde a muncit o perioadă de timp, bărbatul a mai povestit că s-a certat cu soția sa cu o zi înainte, motiv pentru care a consumat băuturi alcoolice. Divergențele au plecat de la faptul că femeia în vârstă de 53 de ani îl bănuiește de infidelitate și îl acuză că cheltuie banii în mod necugetat și consumă prea mult alcool.

Bărbatul prezenta urme de violență la nivelul arcadei drepte, motiv pentru care a fost trimis la spital pentru îngrijiri medicale. Mai mult, polițiștii i-au cerut să meargă și la un medic legist și să-și scoată un certificat medico-legal care va fi anexat dosarului penal care a fost întocmit.

Polițiștii au considerat că nu există risc iminent asupra vieții și integrității victimei, motiv pentru care nu a fost necesară emiterea unui ordin de protecție provizoriu, pe care bărbatul nici nu l-a cerut. Soția sa este cercetată acum pentru comiterea infracțiunii de ”violență în familie”.

Sursă: Monitorul de Suceava 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel