Un bărbat din Olt cu COVID-19, care a refuzat internarea, dat dispărut
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un bărbat din Olt cu COVID-19, care a refuzat internarea, dat dispărut / Foto: Pixabay
Un bărbat din Olt cu COVID-19, care a refuzat internarea, dat dispărut / Foto: Pixabay
Un bărbat din Olt cu COVID-19, care a refuzat internarea, a fost dat dispărut.

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Caracal, confirmat cu COVID-19, care a refuzat internarea în spital, este căutat de poliţişti după ce a fost dat dispărut de familie, au anunţat, luni, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, potrivit Agerpres.

Bărbatul ar fi dispărut după ce, pe 17 decembrie, a fost testat pentru infecţia cu noul coronavirus, la Spitalul Municipal, unde a refuzat internarea.

"La data de 19 decembrie a.c., ora 21:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Caracal au fost sesizaţi de un bărbat, cu privire la faptul ca, în data de 17 decembrie a.c., fratele acestuia, Piţigoi Ionel Titel, de 31 ani, din municipiul Caracal, a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul municipal Caracal, unde i s-a efectuat un test COVID-19 şi a refuzat internarea, iar până în prezent nu a mai ajuns la domiciliu.", au informat reprezentanţii IPJ Olt.

Poliţiştii au fost informaţi, pe 19 decembrie, de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Olt, despre faptul că, în urma testării din data de 17 decembrie, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

Alertă în Tulcea: un bărbat a dispărut în apele Dunării

Este alertă și în Tulcea. Un bărbat în vârstă de 56 de ani a dispărut în apele Dunării. El a fost văzut ultima dată pe un ponton de acostare, aflat pe malul stâng al Dunării, transmite Realitatea Plus. 

„În jurul orei 17:30, prin apel la 112, a fost solicitat sprijinul pompierilor întrucât pe raza localității Tudor Vladimirescu, o persoană de sex masculin este posibil dispărută,” a transmis ieri ISU Tulcea.

La fața locului au ajuns trei subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea cu o ambarcațiune de căutare salvare. Deocamdată nu au apărut noi informații despre acest caz. Astăzi salvatorii au început din nou căutările. Cercetările privind circumstanțele dispariției sunt efectuate de instituțiile abilitate. Oamenii legii au deschis o anchetă.

VEZI ȘI: Doi adolescenți, dispăruți în urmă cu 21 de ani, găsiți pe fundul unui râu. Un youtuber a deslușit misterul - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel