Un bărbat din Neamț a murit ars de viu, sub privirile neputincioase ale vecinilor. "Bietul om, nu se mai putea face nimic"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ ISU București-Ilfov
Foto cu caracter ilustrativ ISU București-Ilfov
Tragedie în județul Neamţ. Un bărbat în vârstă de 55 de ani a murit ars de viu în propria casă.

Vecinii au văzut casa în flăcări și au alertat imediat pompierii. Au încercat să intre, însă în momentul în care au deschis ușa, focul a primit oxigen și vâlvătaia s-a întețit, scrie ProTv.ro. În pofida tuturor eforturilor, bărbatul nu a putut fi salvat.

"M-a anunțat vecina de alături și vecinul m-a sunat să sun la pompieri. Era flacără mare. Nu te puteai apropia”, a povestit un vecin.

"Bietul om, nu se mai putea face nimic. Nu. El s-a nădușit cred că de la fum și nu a mai apucat să iasă. Nenorocire, să ferească Dumnezeu, numai cu focul să nu ai de-a face”, a spus un alt vecin.

Intervenția pompierilor, îngreunată

Intervenția pompierilor a fost îngreunată de accesul dificil către locuința omului. Se pare că incendiul a fost declanşat de jarul căzut din sobă.

”Incendiul se manifesta generalizat la nivelul acoperișului și la o încăpere. Din păcate în interiorul încăperii a fost găsit trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 55 de ani. Cauza probabilă a acestui incendiu a fost stabilit că jarul căzut din sistemul de încălzire.”, a precizat Irina Popa, ISU Neamţ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel