Un bărbat din județul Prahova a fost găsit spânzurat
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un bărbat din județul Prahova a fost găsit spânzurat / Foto: Pixabay
Un bărbat din județul Prahova a fost găsit spânzurat / Foto: Pixabay
Un bărbat din județul Prahova a fost găsit spânzurat.

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost găsit spânzurat în localitatea Filipeștii de Târg din județul Prahova, scrie Realitatea.net. Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 2 Florești au fost sesizați  luni, în jurul orei 10:00, despre faptul că un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost găsit spânzurat.

Odată ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă. Decesul a fost declarat de către echipajul medical. Ulterior, cadavrul a fost transportat la SML Prahova în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii.

Potrivit reprezentanților IPJ Prahova, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Există și posibilitatea ca bărbatului să se fi sinucis. Totuși, rudele acestuia susțin că nu știu ca bărbatul să fi avut careva motive pentru a recurge la un asemenea gest.

Un student a fost găsit spânzurat în camera de cămin, la Suceava

La începutul săptămânii trecute, un tânăr de 21 de ani de la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava a fost găsit spânzurat, într-o cameră de cămin. Tânărul era din Liteni și a fost văzut ultima oară de colegul de cameră vineri după-amiază, scrie Monitorul de Suceava.

Colegul a plecat acasă, iar tânărul de 21 de ani a rămas peste weekend în cămin. Luni dimineață, ușa era blocată, tânărul nu răspundea și după mai multe încercări nereușite de a da de dispărut, s-a cerut ajutorul poliției. Din păcate, în interior tânărul a fost găsit spânzurat. 

Tânărul de 21 de ani era student în anul II, la Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor din cadrul universității sucevene.Tânărul lua un tratament cu antidepresive și nu trecea printr-o perioadă foarte bună. Universitatea "Ștefan cel Mare" Suceava are cabinet de consiliere psihologică la care studenții pot apela oricând. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. De principiu, aceștia nu au suspiciuni privind condițiile în care s-a produs decesul, conform Monitorul de Suceava.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel