Un bărbat din Iași și-a omorât iubita pentru că aceasta voia să schimbe postul TV la care el se uita
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un bărbat din Iași și-a omorât iubita pentru că aceasta voia să schimbe postul TV la care el se uita / Foto: Pixabay
Un bărbat din Iași și-a omorât iubita pentru că aceasta voia să schimbe postul TV la care el se uita / Foto: Pixabay
Un bărbat din Iași și-a omorât iubita pentru că aceasta voia să schimbe postul TV la care el se uita.

O crimă șocantă a avut loc în luna martie a acestui an în Iași. Un bărbat și-a omorât atunci iubita pentru că aceasta voia să schimbe postul TV la care el se uita.

Totul s-ar fi întâmplat după ce bărbatul s-a întors de la serviciu și a băut cu fratele său până a venit acasă și iubita lui, scrie Ziarul de Iași. Seara, cei doi s-au retras în dormitor, iar individul a deschis televizorul și a început să se uite pe un post TV. Se pare că postul nu era și pe placul iubitei lui, care ar fi început să-l înjure și să-l amenințe că-l va părăsi dacă nu o lasă să se uite la altceva.

Cei doi au început să se certe, iar la un moment dat, bărbatul a lovit-o cu cotul. Nu s-ar fi oprit aici și ulterior ar fi apucat-o păr și a lovit-o cu fruntea de tăblia patului de mai multe ori, apoi a lovit-o cu pumnii și s-a culcat. Dimineața ieșeanul și-a lăsat iubita în pat și a plecat la muncă. Atunci când s-a întors acasă a găsit-o pe femeie tot întinsă, iar atunci când a văzut că aceasta nu îi răspunde și că este inconștientă a sunat la 112. Operatorul i-a cerut să verifice dacă femeia mai trăiește, iar individul a încercat să o resusciteze. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva și au constatat decesul. Tribunalul Iași l-a condamnat acum pe bărbat pentru loviri cauzatoare de moarte asupra unui membru de familie la 6 ani de închisoare și 3 ani interdicție de a mai frecventa barurile, după eliberare. El a făcut recurs, iar dosarul a ajuns acum la Curtea de Apel.

Crima din Iași, culise din anchetă. Youssef și Ioana au luptat până în ultima clipă pentru viețile lor

O altă crimă săvârșită în Iași recent a îngrozit întreaga țară. Doi tineri studenți la medicină au fost uciși. Se pare că s-ar fi încercat, ulterior, și incendierea, pentru ștergerea urmelor. Vinovat se presupune că ar fi un prieten. Cei doi tineri îndrăgostiți ar fi fost luați prin surprindere, în timp ce dormeau. Scena crimei este una îngrozitoare, care sugerează că tinerii s-ar fi luptat pentru viețile lor. Cirește continuarea AICI.

VEZI ȘI: Marocanul bănuit că i-a ucis pe îndrăgostiții din Iași va fi extrădat în România. Ce au găsit procurorii la el acasă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel