Un bărbat din Galați și-ar fi ucis cumnata pentru că i-ar fi făcut farmece
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de fsHH de la Pixabay
Imagine de fsHH de la Pixabay
O femeie a fost ucisă, joi seară, în Galați. Principalul suspect, cumnatul ei, acuză că femeia i-a făcut farmece. 

Un bărbat de 45 de ani și-ar fi ucis cumnata, joi seară, cu mai multe lovituri de bâtă. 

Femeia de 48 de ani din satul Bucești, comuna Ivești, a fost acuzată de cumnat că farmecele făcute de ea i-au destrămat familia. 

Asta le-ar fi spus bărbatul și anchetatorilor. Suspectul e încă la audieri, transmite România TV, vineri, în jurul orei 11:40. 

Tot în Galați:

O adolescentă de 17 ani s-a sinucis

O fată de 17 ani din localitatea Braniștea, elevă de liceu, și-a pierdut viața după ce a luat o supradoză de pastile. Gestul extrem al adolescentei a lăsat în urmă o familie îndurerată, dar și o serie de necunoscute, pe care anchetatorii trebuie acum să le lămurească, scria Viața Liberă, zilele trecute. 

Potrivit familiei, de o perioadă, fata intrase într-un anturaj dubios. Anterior, fata fusese plecată la iubitul ei, un bărbat căsătorit. Acesta ar fi încercat să o convingă să se prostitueze. Părinții adolescentei spun că fata a venit acasă bătută, băută și posibil drogată, dar și cu urme care indicau un viol. Oamenii i-au interzis să îl mai vadă pe bărbat și i-au luat telefonul mobil. Drept urmare, spun că au fost amenințați cu bătaia de cinci indivizi veniți la ușa lor. (Citește mai mult AICI.)

VEZI ȘI: UPDATE: Copilul găsit pe stradă, în Galați, fusese abandonat. Mama lui a spus că 'era neascultător' și nu mai avea cu ce să-l crească

VEZI ȘI: Dispecerul 112 din Galați, care nu a oferit ajutor în cazul fetei dispărute, suspendat

Alertă după un apel la 112. 'Criminalilor, dați-mi drumul!'

Pe 9 iulie, Poliția din Galați a fost în alertă, după un apel la 112. Un bărbat a sunat la numărul unic de urgență și a strigat 'Criminalilor, dați-mi drumul!', iar apoi convorbirea s-a întrerupt. Ulterior, s-a încercat contactarea apelantului de mai multe ori, dar telefonul era închis. 

Misterul a fost elucidat cu ajutorul serviciilor speciale, care au localizat apelul. 'Este vorba despre un bărbat, de 27 de ani, din comuna Șendreni, din verificări rezultând că, în cursul aceleiași zilei, întrucât manifesta o stare de agitație psihomotorie, acesta fusese preluat de pe stradă, de un echipaj al Ambulanței, și condus la Spitalul de Psihiatrie, apelul telefonic fiind efectuat în aceste împrejurări', transmitea  IPJ Galați. (Știrea AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel