Data publicării:

Un bărbat din Craiova și-a ucis soția care i-a dat un rinichi

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un bărbat din Craiova și-a ucis soția care i-a dat un rinichi, apoi s-a sinucis.

Crimă șocantă lângă Craiova. Un bărbat în vârstă de 60 de ani și-a ucis soția mai tânără cu 24 de ani, apoi și-a pus capăt zilelor. El ar fi recurs la acest gest din cauza geloziei.

După ce și-a omorât soția, individul i-ar fi spus uneia dintre fiicele sale despre ce a făcut, iar acesta ar fi fost ultimele lui cuvinte. El i-ar fi spus fiicei sale unde sunt economiile familiei și că ar vrea să fie înmormântat alături de soție. Tânăra s-ar afla peste hotare, iar când a auzit cele spuse de tatăl ei și-a alertat imediat rudele din țară, dar acestea nu au ajuns la timp pentru a-i salva pe cei doi.

Ce i-a spus bărbatul fiicei sale

Bărbatul și-ar fi ucis soția într-un acces de furie, iar vecinii spun că neînțelegerile dintre cei doi ar fi pornit de la dorința femeii de a pleca singură în Statele Unite, la muncă. El nu ar fi fost de acord cu acest lucru. Totuși, alți vecini spun că bărbatul și-ar fi omorât soția din gelozie.

"Din gelozie, pentru că a fost mai bătrân și ea mai tânără", a spus o vecină, întrebată care ar putea fi motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest.

"Când veneau urcau în mașină veseli, bucuroși. Eu nu-i știu de oameni răi cu lumea, cu vecinii sau ei între ei", a spus o altă vecină pentru Pro TV.

În urmă cu șase ani, bărbatul, care suferea de insuficiență renală, a primit un rinchi de la partenera lui. Oamenii legii anchetează acum acest caz și încearcă să clarifice împrejurările în care au murit cei doi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel