Un bărbat din Cluj, fără ambele picioare, și-ar fi omorât mama după o criză de schizofrenie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ. Imagine de Vașadi Viorel de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Vașadi Viorel de la Pixabay
Un bărbat din Cluj-Napoca, cu ambele picioare amputate, și-ar fi omorât mama după o criză de schizofrenie. Mascații au reușit să-i salveze tatăl, oprindu-l pe bărbat înainte de o eventuală a doua crimă. 

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Cluj-Napoca, cu ambele picioare amputate, și-ar fi omorât mama și a fost oprit de mascați să își omoare și tatăl. Totul s-ar fi întâmplat după ce bărbatul a avut o criză de schizofrenie. 

Mascații au intervenit la locuința familiei de pe strada Ady Endre din Cluj-Napoca, după un apel efectuat de vecini la numărul unic de urgență 112. 

Un martor a declarat că 'striga într-una că mama lui era diavolul și a trebuit să facă moarte de om. Era tare agitat. În casă a mai fost și tatăl criminalului, care are 84 de ani, și care a fost salvat de mascații de la SIAS Cluj. Au venit și au făcut repede liniște', potrivit foaiatransilvana.ro.

Conform presei locale, el are ambele picioare amputate din cauza unor probleme de sănătate, dar este și în evidența Clinicii de Psihiatrie, fiind diagnosticat cu schizofrenie. 

Bărbatul, care locuia împreună cu părinții săi, a fost reținut pentru 24 de ore și transportat la Clinica de Psihiatrie.

VEZI ȘI: Român arestat pentru că și-ar fi ucis soția și fiica, în urmă cu 28 de ani, în Franța. Copila fusese violată

Cazuri similare

Un alt tânăr din Cluj și-ar fi ucis mama, în luna martie

Un tânăr de 30 de ani din județul Cluj este acuzat că şi-a ucis mama, într-un acces de furie. 

Totul s-ar fi întâmplat în luna martie a.c., când tânărul ar fi mers la locuința mamei sale pentru a-i cere bani. Femeia l-ar fi refuzat, a început o ceartă, iar totul s-a sfârșit cu o crimă. Tânărul și-ar fi doborât la pământ mama, iar vecinii au fost treziți din somn de strigătele ei de ajutor, scria ȘtirileProTV.

VEZI ȘI: Soțul tinerei Caroline Crouch a recunoscut crima care a șocat Grecia

Tânărul de 30 de ani era pasionat de jocuri pe calculator. Surse din anchetă nu exclud ipoteza potrivit căreia suspectul ar fi fost sub influenţa unor substanţe interzise, care i-ar fi provocat halucinaţii. Crima a fost descoperită de partenerul femeii. Suspectul nu a recunoscut că şi-a ucis mama şi a fost supus unei evaluări psihiatrice. (Citește mai mult AICI). 

VEZI ȘI: Dublă crimă în Satu Mare: Soț și soție, uciși. Un bărbat a fost reținut

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel