Un bărbat din București a fost omorât în bătaie, în fața Parcului Crângași, de doi tineri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa foto: https://www.freepik.com/,
Sursa foto: https://www.freepik.com/,
Un bărbat a fost omorât în bătaie în București, în fața Parcului Crângași.  

UPDATE:

Bărbatul are 46 de ani. El a decedat în urma unui conflict cu doi tineri, de 16 şi 20 de ani, în apropierea parcului Crângaşi din Capitală.

"La data de 14 mai 2024, în jurul orei 20,25, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Secţia 20 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe un bulevard din Sectorul 6, un bărbat ar fi fost agresat fizic cu un obiect contondent, la nivelul capului, de către alţi doi bărbaţi", informează Biroul de presă al DGPMB.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti din cadrul Secţiei 20, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă.

"Totodată, la faţa locului un echipaj de prim-ajutor, în pofida eforturilor depuse, a declarat decesul victimei", arată sursa citată.

Cei doi tineri bănuiţi de săvârşirea faptei au fost identificaţi şi depistaţi, iar acum se afl la sediul secţiei, transmite Agerpres. Cercetările sunt preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum şi dispunerea măsurilor legale care se impun. Trupul neînsufleţit al bărbatului va fi dus la Institutul Naţional de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. 

Știrea inițială:

În București, mai exact în cartierul Crângași, în urmă cu puțin timp, un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost bătut cu cruzime. Doi tineri, cu vârste între 18-20 de ani, după descrierea făcută de o femeie, cea care a sunat la 112 și a asistat la întreaga scenă violentă, ar fi fost autorii atacului.

Totul s-ar fi desfășurat pe Bulevardul Constructorilor. Agresorii i-au dat cu bâta în cap bărbatului căruia i s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului. Au fost necesare și manevre de resuscitare, victima având răni grave la nivelul capului și la nivelul întregului corp. 

Ipoteza martorilor: De la ce ar fi pornit conflictul

Indivizii, după ce l-au bătut pe bărbat, au fugit prin Parcul Crângași. Multiple echipaje de poliție i-au căutat până i-au găsit. Acum, oamenii legii încearcă să vadă dacă exista o relație între victimă și agresori, existând mai multe elemente ale unei fapte premeditate sau ale unei tâlhării.

În cele din urmă, în pofida eforturilor medicilor, bărbatul de 40 de ani a încetat din viață. Infracțiunea nu mai poate fi încadrată la o simplă tâlhărie, ci la lovituri cauzatoare de moarte sau omor calificat. Se verifică ipoteza martorilor potrivit căreia cei doi s-au luat de o fată, o rudă a victimei, iar de acolo a început conflictul, conform Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel