Un șofer a lovit 12 mașini parcate din Brașov, după ce s-a certat cu iubita lui
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Un bucureștean a lovit 12 mașini parcate din Brașov, după ce s-ar fi certat cu iubita sa.

Un șofer a făcut prăpăd pe o stradă din Brașov, după ce s-ar fi certat cu iubita sa. Este vorba despre un bucureștean în vârstă de 31 de ani care a condus băut și posibil drogat, fără a avea permis, iar pe o stradă din Brașov a lovit 12 mașini parcate. Polițiștii nu au putut să îl testeze cu etilotestul, bărbatul fiind dus a spital pentru recoltarea probelor biologice și a fost deschis un dosar penal, transmite Mediafax.

„Conducătorul auto nu a putut fi testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei și a prezenței de substanțe psihoactive în organism. Procedându-se la verificarea în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale vehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.”, a spus comisarul Alina Maria Ivan, de la Poliția Brașov.

Paguba ar fi fost și mai mare dacă trecătorii nu interveneau să îl scoată pe bărbat din vehicul cu forța, susțin martorii, transmite PRO TV. Bărbatul ar fi fost supărat pentru că s-a certat cu iubita sa. În acest caz a fost deschis un dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov. Cercetările se fac conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel