Un bărbat din Botoșani s-a sinucis după ce soția a refuzat să-i dea bani de țigări
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ de Wilbert Rodriguez de la Pixabay
Foto ilustrativ de Wilbert Rodriguez de la Pixabay
Un bărbat din Botoșani a murit după ce s-a înjunghiat de mai multe ori în abdomen, supărat fiind că soția nu i-a dat bani de țigări.

Un bărbat din Copălău, județul Botoșani, a murit la spital, după ce și-a înfipt de mai multe ori cuțitul în abdomen. El a recurs la acest gest în urma unui conflict cu soția. 

Bărbatul a ajuns acasă, duminică după-amiază, sub influența băuturilor alcoolice. Acolo, i-ar fi cerut soției sale bani pentru un pachet de țigări, dar femeia l-ar fi refuzat. 

Supărat, botoșăneanul a luat din bucătărie un cuțit și l-a înfipt de mai multe ori în abdomen, în fața femeii. Soția sa a chemat de urgență ambulanța, iar bărbatul a fost dus la spital. 

În ciuda eforturilor medicilor, pentru că lama cuțitului atinsese mai multe organe vitale, la scurt timp a fost declarat decesul, potrivit Adevărul.

VEZI ȘI: Un bărbat din Botoșani a sunat la 112 pentru că era nemulțumit de serviciile unei prostituate

Incident neobișnuit la Botoșani. Un bărbat a sunat la 112 să reclame că este nemulțumit de serviciile unei prostituate, transmitea recent PRO TV. Individul s-a întors recent din străinătate și a închiriat o cameră la o pensiune în compania a două femei.

El le-a spus polițiștilor că s-a răsfățat împreună cu cele două prostituate și a cheltuit nu mai puțin de 1.000 de euro în seara precedentă, în afară de plata serviciilor oferite de acestea.

Totuși, dimineață, bărbatul s-a supărat. Fetele și-au cerut banii promiși, numai că, nemulțumit de serviciile uneia dintre escorte, omul a intenționat să le dea mai puțini bani decât stabiliseră inițial. Fata nu s-ar fi lăsat înduplecată și nu ar fi acceptat mai puțini bani, iar tânărul a sunat la 112 să reclame cele întâmplate. Echipajul de poliție l-a găsit pe reclamant doar cu una dintre fete și i-a amendat pe amândoi. Bărbatul a primit o amendă de 3.000 de lei pentru alertarea echipelor de intervenție fără motiv, iar femeia a fost amendată cu 1.500 de lei pentru prostituție. (Știrea, AICI.)

CITEȘTE ȘI: O femeie cu piciorul fracturat, internată într-un spital din Botoşani, a sunat la 112 pentru a fi dusă la toaletă

CITEȘTE ȘI: O copilă din Botoșani s-a sinucis după ce ar fi participat la un joc online

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel