Data publicării:

Un bărbat din Argeș a uitat într-un autobuz o borsetă plină cu mii de euro și bijuterii de aur

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Un bărbat din Argeș a uitat într-un autobuz o borsetă plină cu mii de euro și bijuterii de aur / Foto: Pixabay
Un bărbat din Argeș a uitat într-un autobuz o borsetă plină cu mii de euro și bijuterii de aur / Foto: Pixabay

Un bărbat din Argeș a uitat într-un autobuz o borsetă cu mii de euro și bijuterii de aur.

Un bărbat de 34 de ani a anunţat poliţia că a uitat într-un mijloc de transport în comun din Piteşti o borsetă ce conţinea mii de euro şi bijuterii din aur, transmite Agerpres. În urma investigaţiilor oamenilor legii bunurile fiind recuperate şi returnate proprietarului.

În ziua de 19 mai, în jurul orei 12,00, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi de către un bărbat de 34 de ani cu privire la faptul că ar fi uitat într-un mijloc de transport în comun o borsetă ce conţinea mai multe bunuri şi sume de bani, printre care sumele de 6.500 de euro, 5.000 de lire sterline, 10.000 de lei, precum şi bijuterii din aur în cantitate de aproximativ 70-80 de grame. Bărbatul în cauză nu a putut oferi detalii cu privire la numărul de înmatriculare sau traseul mijlocului de transport în comun pe care l-a utilizat, a informat IPJ Argeş.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti s-au mobilizat şi au efectuat verificări, în vederea stabilirii mijlocului de transport şi a persoanei care şi-ar fi însuşit borseta. Astfel, în jurul orei 18,00, una dintre persoanele invitate la sediul poliţiei, un bărbat de 48 de ani, din Bascov, a predat poliţiştilor borseta în cauză, cu întreg conţinutul său, precizează sursa citată. Bunurile au fost restituite persoanei vătămate.

O turistă din Israel a pierdut o borseta cu mii de euro pe Transfăgărășan. Ce s-a întâmplat apoi

Anul trecut, o turistă din Israel a pierdut o borsetă cu mii de euro într-o plimbare cu motocicleta pe Transfăgărășan. Se pare că femeii i-a căzut borseta în apropiere de refugiul Salvamont Argeș, dar nu a observat că a pierdut-o și a mers mai departe.

Salvamontiștii din Argeș au observat gentuța și atunci când au deschis-o au observat că în ea se afla o sumă mare de bani, dar și un telefon. Aceștia au pornit în căutarea proprietarei și în cele din urmă au găsit-o și i-au returnat borseta.

"Felicitări Silviu Dina, Julien Berquez și Robert Năstase! Colegii noștri au observat ca unui motociclist i-a căzut ceva din mers, iar acel "ceva" era o borseta cu euro, dolari și shekeli în valoare de câteva mii de euro si cu toate actele personale ale unei... motocicliste de fapt, dar deh, cu casca pe cap, toți sunt la fel! Persoana a fost contactată după apelarea mai multor numere de telefon din agenda telefonului și prin alertarea tuturor motocicliștilor care au trecut spre Bâlea, dinspre Argeș.Din fericire, doamna care este cetățean israelian, a aflat ca a pierdut borseta când se afla deja la Bâlea Cascadă, așa că s-a întors ca să se întâlnească cu colegii noștri.Totul e bine când se termină cu bine, dar și când este un dram de noroc. Borseta putea să nu cadă fix în fața bazei Salvamont Argeș.", au scris atunci pe pagina de Facebook reprezentanții Salvamont Argeș. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel