Data actualizării:
Data publicării:

Un bărbat din Arad, eliberat de judecător din arest, deși și-a bătut crunt soția în plină stradă și apoi a incendiat casa

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: ToNic-Pics / Pixabay
Foto cu rol ilustrativ: ToNic-Pics / Pixabay

Un bărbat care şi-ar fi bătut crunt soţia în plină stradă a fost dus la arestare, dar a fost eliberat de judecător.

Decizie revoltătoare a judecătorilor din Arad. Un bărbat care şi-ar fi bătut crunt soţia pe stradă și ar fi dat foc la casa lor comună, a fost prezentat Judecătoriei Gurahonţ cu propunere de arestare preventivă, însă a fost lăsat în libertate de judecător. Magistratul a decis să-l pună sub control judiciar, transmite Agerpres.

Bărbatul și-a bătut soția cu pumnii, apoi a dat foc la casă



"Inculpatul B.M-L, în timp ce se afla pe stradă, în localitatea Buteni, aproape de staţia de autobuz, s-a apropiat de numita B.L.C, soţia acestuia, a luat-o de păr şi a tras-o până la imobilul unde locuiesc părinţii acestuia din localitatea Buteni, unde a lovit-o în mod repetat cu pumnii în zona feţei, iar în data de 02 iunie, în intervalul orar 13:00-14:00, având asupra sa o brichetă şi un recipient din plastic în care se afla combustibil (benzină/ motorină), a golit conţinutul acestuia în cele două încăperi ale imobilului situat în localitatea Buteni, proprietate comună cu a persoanei vătămate B.L.C, urmare a acestei acţiuni arzând bunurile aflate în interiorul acestuia, uşile, geamurile, obiectele de îmbrăcăminte, electrocasnice etc, incendiu care era de natură să pună în pericol întreg imobilul persoanei vătămate şi imobilele învecinate în lipsa intervenţiei prompte a vecinilor şi a pompierilor", a transmis, marţi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Gurahonţ.

Luni, 3 mai, procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale pentru distrugere prin incendiere şi violenţă în familie, iar individul a fost dus în fața judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă. Totuși, judecătorul a respins propunerea şi a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel