Un bărbat de 33 de ani s-a sinucis în arest. Era bănuit că și-a omorât tatăl
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
gratii
gratii
Un bărbat care era bănuit că și-a omorât tatăl, s-a sinucis în arest.

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Vrâncioaia, care fusese reţinut în urmă cu o zi pentru o faptă de omor, s-a sinucis vineri, în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, a informat instituţia.

"În cursul zilei de vineri, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Vrâncioaia, a fost găsit decedat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Vrancea. Acesta se afla în arest preventiv din data de 21 noiembrie 2019, fiind cercetat pentru o faptă de omor produsă în noaptea de 20 spre 21 noiembrie 2019", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu, citează Agerpres.

Potrivit Poliţiei, acesta s-a spânzurat cu un cearceaf de conducta interioară a aparatului de aer condiţionat.

Bărbatul sinucigaş şi-a înjunghiat tatăl, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan izbucnit între cei doi. În urma loviturii aplicate cu un cuţit, bătrânul a decedat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările efectuându-se sub directa supraveghere a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel