Tânăr de 29 de ani, ucis înainte de nuntă. Hoții au intrat pe geamul de la baie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Un bărbat de 29 de ani a murit la spital după ce fusese înjunghiat în scara unui bloc.

UPDATE: Cei doi hoți ar fi intrat în casa bărbatului prin geamul de la baie, potrivit Antena 3. Bărbatul a încercat să-i urmărească, însă din cauza rănilor grave s-a prăbușit în scara blocului.

UPDATE: Bărbatul ar fi fost ucis înainte de nuntă, după ce hoții ar fi intrat peste el în casă. Făptașii ar fi cei doi bărbați reținuți.

Un bărbat în vârstă de 29 de ani a decedat, sâmbătă dimineaţă, după ce în cursul nopţii a fost înjunghiat, fiind găsit inconştient în scara unui bloc din municipiul Huşi.

"Poliţia municipiului Huşi a fost sesizată, prin apel la 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 29 de ani ar fi fost înjunghiat şi se află, în stare de inconştienţă, în scara unui bloc de pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Huşi. Victima a fost transportată la Spitalul municipal Huşi, pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă a decedat în cursul dimineţii. La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui pentru a fi efectuate cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul persoanei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Întrucât în cauză există suspiciunea săvârşirii unei infracţiuni contra vieţii, cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui. Două persoane bănuite de participarea la săvârşirea infracţiunii sesizate, bărbaţi de 30, respectiv 31 de ani, din Huşi, au fost depistate şi se află în custodia poliţiştilor. 

Doi poliţişti au fost înjunghiaţi în centrul Londrei

Doi ofiţeri au fost înjunghiaţi şi sunt trataţi la spital, iar un bărbat a fost arestat sub suspiciunea că a agresat un agend de securitate în Leicester Square, a anunţat Poliţia Metropolitană într-un comunicat, fără a oferi detalii despre starea poliţiştilor. Bărbatul arestat a fost şi el spitalizat.

Atacul a avut loc în jurul orei 06:00 (05:00 GMT) şi intervine într-un moment în care în capitala britanică este desfăşurat un dispozitiv de securitate masiv înaintea funeraliilor de luni ale reginei Elisabeta a II-a.

Sute de lideri mondiali şi membri ai familiei regale sunt aşteptaţi să participe la această ceremonie, despre care noul şef al poliţiei londoneze, Mark Rowley, a declarat că va fi o ”provocare uriaşă”.

Mii de ofiţeri de poliţie au fost solicitaţi pentru funeraliile de stat. Marea Britanie a suferit mai multe atacuri în ultimii zece ani. Primarul Londrei, Sadiq Khan, a calificat atacul drept "îngrozitor", reamintind riscurile asumate de ofiţerii de poliţie pentru a menţine siguranţa tuturor. Atacul de vineri ”nu este tratat ca având legătură cu terorismul”, a precizat poliţia metropolitană într-un comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel