Un bărbat cu probleme psihice s-a sinucis sub privirile mamei, la Suceava
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay
Un bărbat cunoscut cu afecțiuni psihice, din comuna suceveană Moara, s-a sinucis. Martoră a fost chiar mama lui. 

Marți după-amiază, în comuna Moara din Suceava, un bărbat în vârstă de 45 de ani și-a pus capăt zilelor tăindu-se de mai multe ori cu un cuțit în zona toracelui și a gâtului. Martoră la tragedie a fost mama bărbatului, care a încercat să-l salveze, dar nu s-a mai putut, scrie Monitorul de Suceava.

Bărbatul de 45 de ani, M.D., era cunoscut cu afecțiuni psihice și se afla sub tratament. El a fost internat de mai multe ori la Psihiatrie.

Conform primelor informații, marți după-amiază, bărbatul a început să amenințe că se va sinucide și și-a blocat mama, cu care locuia, într-o încăpere. A mers apoi într-o anexă, cu un cuțit în mână. Femeia a reușit să iasă din casă și s-a dus să-și salveze fiul, dar l-a găsit într-o baltă de sânge, cu plăgi tăiate, care în scurt timp au dus la deces.

Bărbatul avea mai multe plăgi profunde, pe care și le-a provocat prin înjunghiere. Este posibil ca acesta să se fi înjunghiat în inimă, astfel că decesul a survenit în scurt timp. Bărbatul avea urme de tăieturi și în zona gâtului.

Polițiștii au deschis, conform procedurilor, un dosar penal și continuă cercetările.

Sursă: Monitorul de Suceava

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel