Un bărbat considerat mort se trezeşte la morgă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
morga
morga

Un bărbat din Africa de Sud în vârstă de 50 de ani, despre care se credea că este mort, s-a trezit duminică dimineaţa la o morgă, speriind doi medici care au crezut că este o fantomă, relatează presa locală, citată de site-ul "Familia lui a crezut că a murit", a declarat purtătorul de cuvânt Sizwe Kupelo pentru agenţia de ştiri Sapa.

Rudele sale au chemat pe cineva de la morgă strict pentru a transporta ceea ce ei credeau a fi un trup neînsufleţit, însă omul s-a trezit duminică, la ora cinci dimineaţa, şi a strigat să fie lăsat să iasă din încăpere.

După ce medicii din oraşul Libode s-au dezmeticit, au cerut ajutorul unei ambulanţe ce a fost trimisă la faţa locului pentru a-i acorda îngrijiri omului “care a fost expus, timp de douăzeci şi patru de ore, unei temperaturi extrem de scăzute”,  a afirmat Kupelo.

De asemenea, purtătorul de cuvânt a sfătuit publicul să nu presupună că o persoană bolnavă a decedat, ci să contacteze medicii: „doctorii, personalul medical din ambulanţe şi poliţiştii sunt singurii care au dreptul să examineze un pacient şi să stabilească dacă este mort sau nu”, a mai spus Kupelo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel